Mai țineți voi minte acel coleg din școala generală care pe ce punea mâna strica? Acel copil cu două mâini stângi care era de cele mai multe ori poreclit Denis Pericol Public? Ei bine, se pare că acest Denis a crescut, a ajuns pe la 40 de ani și s-a angajat pe la televiziune pe postul de reporter. Nimic greșit aici am putea spune, nu? Căci fiecare are nevoie de un job, de o modalitate de a face rost de bani și de a-și crește familia. Dar frate, să fii reporter și să reușești să distrugi totul în jurul tău mi se pare amuzant pentru o clipă. După, îmi dau seama că este de fapt destul de dramatic.

David Nazar este numele lui și se pare că foarte multă lume îl cunoaște deja, cel puțin prin SUA. E de ajuns să văd comentariile de pe YouTube ca să-mi dau seama de cât de mulți „fani” are omul acesta și nu e greu de înțeles de ce toată lumea în urăște. Apoi frate când te duci, pui mâna pe ceva apoi se alege praful sau pur și simplu te pui într-o zonă care este oricum numai benefică pentru cei care încearcă să își facă treaba în fața ta, nu, atunci oamenii încep să te cam urască. Dar haideți să păstrăm nivelul de pozitivitate și să ne bucurăm, să râdem de năzdrăvăniile lui. Ar fi foarte indicat să citiți și comentariile de pe YouTube, unele dintre ele sunt de-a dreptul amuzante.

Dacă aveți și voi clipuri cu reporteri care nu încetează niciodată să gafeze, nu ezitați să le postați în secțiunea de comentarii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.