SHARE

Ciclul vietii ne este de zeci de ani reprezentat de un cerc. Formele cele mai placute la atingere pentru noi oamenii sunt cu siguranta cele rotunde. Asa ca drumul Iubirii catre inima fiecaruia dintre noi nu poate avea alta forma, decat cea rotunda. Si daca ma intrebati pe mine, ajutorul perfect in acest drum “initiatic” face parte din categoria inele de logodna cu diamant. Si nu pentru ca as fi eu vreun fitos sau pentru ca imi place sa epatez aruncand cu banii in stanga si in dreapta, ci pentru ca incarcatura emotionala a perechii “aur-diamant” este dintotdeauna cea mai impresionanta.

Sigur ca daca atingem si alte caracteristici pregum eleganta sau potrivirea cu alte accesorii, din nou vom avea surpriza sa vedem aceste minuni de bijuterii sunt foarte versatile. Si asta nu o spun eu sau agentul de vanzari sau eu utilizatorul, ci imaginile cu vedete sau oameni obisnuiti care le asociaza si cu haine sport, dar si cu tinute elegente. Si in combinatie cu oricare stil (casual, clasic, sport sau chiar funchy) aceste bijuterii completeaza foarte bine tabloul in care tu (draga viitoare logodnica) esti personajul principal. Si peste ani, in toate pozele pe care le faci acum, vei vedea ca va exista un element care te va face sa zambesti si ai acea privire de pisica rasfatata, acel inel cu diamant, care a insemnat inceputul celei mai frumoase aventuri a vietii tale – Casnicia.

Si daca din acesta frumoasa aventura au aparut si unul sau mai multi copii, in fiecare stralucire a acelui metal pretios purtat pe degetul tau inelar, parca vezi stralucirile ochisorilor de copil din vremea cand erau mici. Si daca inchizi ochii, parca le si auzi zambetele zglobii si mai apoi vocile fericite la venirea de la gradinita sau scoala. Iar ei cand se vor uita la aceleasi poze, intalnind stralucirea acelui inel “fermecat” ii vei vedea ca vor zambi si cu ochii intredeschisi isi vor aminti caldura bratelor parintesti si sarutarile calde puse pe frunte la momentul somnicului.

Sau poate unii dintre voi va veti aduce aminte cu mare drag de bunici, de bratele lor, parca mai moi decat orice paturica si de caldura degajata de ochii lor blanzi si senini precum cerul de vara!

Articole Recomandate

Ești instructor auto sau deții o școală de șoferi? Nu neglija prezența online... Vremurile pe care le trăim sunt destul de înrădăcinate în tehnologie iar minunea secolului 21, internetul, pare să aducă din ce în ce mai multe avantaje pe măsură ce evoluăm ca societate. Evident, int...
Cum să amenajăm grădinița ca la carte Grădinițele în ziua de azi trebuie să arate extraordinar de bine pentru ca părinții să accepte să își aducă copiii în asemenea incinte așa că atunci când vine vorba despre amenajarea acestor spați...
Alegerea mobilierului la comandă – o alternativă economică şi practică După zilele obositoare şi stresante de la serviciu, cu toţii ne dorim să ajungem acasă şi să ne relaxăm în spaţiul intim şi confortabil al locuintei. Din acest motiv şi din multe altele, este foarte i...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here