SHARE

Ciclul vietii ne este de zeci de ani reprezentat de un cerc. Formele cele mai placute la atingere pentru noi oamenii sunt cu siguranta cele rotunde. Asa ca drumul Iubirii catre inima fiecaruia dintre noi nu poate avea alta forma, decat cea rotunda. Si daca ma intrebati pe mine, ajutorul perfect in acest drum “initiatic” face parte din categoria inele de logodna cu diamant. Si nu pentru ca as fi eu vreun fitos sau pentru ca imi place sa epatez aruncand cu banii in stanga si in dreapta, ci pentru ca incarcatura emotionala a perechii “aur-diamant” este dintotdeauna cea mai impresionanta.

Sigur ca daca atingem si alte caracteristici pregum eleganta sau potrivirea cu alte accesorii, din nou vom avea surpriza sa vedem aceste minuni de bijuterii sunt foarte versatile. Si asta nu o spun eu sau agentul de vanzari sau eu utilizatorul, ci imaginile cu vedete sau oameni obisnuiti care le asociaza si cu haine sport, dar si cu tinute elegente. Si in combinatie cu oricare stil (casual, clasic, sport sau chiar funchy) aceste bijuterii completeaza foarte bine tabloul in care tu (draga viitoare logodnica) esti personajul principal. Si peste ani, in toate pozele pe care le faci acum, vei vedea ca va exista un element care te va face sa zambesti si ai acea privire de pisica rasfatata, acel inel cu diamant, care a insemnat inceputul celei mai frumoase aventuri a vietii tale – Casnicia.

Si daca din acesta frumoasa aventura au aparut si unul sau mai multi copii, in fiecare stralucire a acelui metal pretios purtat pe degetul tau inelar, parca vezi stralucirile ochisorilor de copil din vremea cand erau mici. Si daca inchizi ochii, parca le si auzi zambetele zglobii si mai apoi vocile fericite la venirea de la gradinita sau scoala. Iar ei cand se vor uita la aceleasi poze, intalnind stralucirea acelui inel “fermecat” ii vei vedea ca vor zambi si cu ochii intredeschisi isi vor aminti caldura bratelor parintesti si sarutarile calde puse pe frunte la momentul somnicului.

Sau poate unii dintre voi va veti aduce aminte cu mare drag de bunici, de bratele lor, parca mai moi decat orice paturica si de caldura degajata de ochii lor blanzi si senini precum cerul de vara!

Articole Recomandate

Care sunt cele mai puternice zodii? Cele 12 zodii ale horoscopului se disting prin diferite particularități, prin dorințe și aptitudini caracteristice fiecărui individ în funcție de data nașterii. Citind zodiacul în fiecare zi, putem de...
Strategiile pentru social media – ce dezavantaje prezinta lipsa acestora in cadr... Pentru recunoasterea afacerii tale pe piata, strategiile de Social Media Marketing sunt extrem de importante. Atat neimplementate, cat si aplicate gresit, iti pot aduce dezavantaje atunci cand vine vo...
Cumpărare vs. închiriere – ce tendinţe definesc trendurile actuale pe piaţa imob... Într-o simplă comparaţie între închiriere şi cumpărare se pare că în rândul românilor predomină simţul proprietăţii, întrucât pe piaţă 90% dintre aceştia sunt proprietari. Cu toate acestea, nici închi...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here