Daca in fiecare iarna ai probleme cu pierderile de caldura, ar trebuie sa iei masuri in privinta ferestrelor si a usilor. Verifica daca problema nu este cauzata de acestea. Sansele ca termopanele sa nu izoleze corect sunt destul de mari, mai ales daca le-ai cumparat de la o companie mai neserioasa.

Iarna de iarna, romanii cauta modalitati prin care sa isi incalzeasca locuinta si sa schimbe centrala, insa nu iau in calcul posibilitatea ca problema poate sa vina din partea termopanelor. Cantitati masive de caldura pot fi pierdute atunci cand proprietatile izolative ale acestora sunt de o calitate scazuta.

Deseori se intampla ca vantul sa sufle prin acestea mai puternic decat in cazul vechilor ferestre confectionate din lemn. Cauzele nu tin neaparat numai de calitatea materialelor folosite in fabricare. Mai frecvente sunt situatiile in care neseriozitatea celor ce monteaza profilele reprezinta motivul pentru care usile si ferestrele termopan nu functionează la capacitate maxima.

Ce e de facut intr-o astfel de situatie? Specialistii UltraPVC Romania ofera cateva informatii importante celor care doresc sa remedieze eficient problemele legate de izolatie ale termopanelor. Pe reparatii-termopane.ro se gasesc servicii variate de reparatii termopane, care garanteaza rezultate de durata.

Care sunt principalele cauze pentru care randamentul oferit de profilele termopan nu este optim?

Multi producatori de ferestre folosesc piese componente alese random, fara sa tina cont daca acestea ofera sau nu rezistenta. De obicei romanii se orienteaza spre tamplaria in fabricarea careia s-a folosit profiluri Gealan sau Rehau. Asta nu inseamna ca celelealte elemente folosite in construirea ferestrelor nu sunt importante. Din contra, daca prezinta o calitate scazuta din start reprezinta o problema.

Poate unii nu au habar, insa o fereastra mai are si alte componente pe langa profil: sticla, armaturile metalice, garniturile si mai ales sistemul de feronerie. Atii se intreaba de ce un furnizor are un pret mult mai mare decat altul cand folosesc aceesi marca de profil.

Diferenta de pret este data de celelalte componente din intregul sistem. Dar asta nu e o regula. Nu ar fi de mirare ca, desi piesele folosite sa fie ieftine, fereastra sa fie vanduta la un pret ridicat. Acesta este inca un aspect de avut in vedere atunci cand cumperi termopane. Este valabil pentru cei care nu vor sa faca investitii inutile, de scurta durata.

Daca usa sau fereastra nu izoleaza corect, trebuie sa identifici cauza si sa rezolvi problema. Daca nu te pricepi la asta, cel mai bine este sa soliciti ajutorul unui service specializat. Acceseaza site-ul www.reparatii-termopane.net daca vrei sa beneficiezi de garantia calitatii, optand, in functie de problema pe care o identifici la nivelul termopanelor, pentru unul dintre serviciile  oferite acolo.

Orienteaza-te mereu dupa magazinele si firmele care stii ca ofera profesionalism si, mai ales, seriozitate. Asa stii ca raportul dintre calitate si pret este unul optim, iar rezultatele sunt, de asemenea, pe masura asteptarilor.

Sigur este un lucru si anume ca nu trebuie sa amani reparatiile ferestrelor sau a usilor termopan pentru ca nu faci decat sa contribui la inrautatirea situatiei acestora. De multe ori acest lucru poate duce chiar si la defectarea iremediabila a sistemelor, motiv pentru care e recomandat sa iei masurile necesare la timpul potrivit.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.