Home Diverse 4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

264
SHARE
mobilă la comandă

După ce ai terminat de amenajat casa din punct de vedere al construcțiilor, după ce meseriașii și-au luat ultimele scule din casa ta și au plecat către altă lucrare, a venit probabil momentul să mobilezi bucătăria. Aceasta este de departe cea mai importantă cameră din toată casa și merită să fie prima care primește atenție. Astfel, vei avea nevoie de o mobilă de calitate care să se potrivească în peisajul nou creat iar din acest motiv vei fi nevoit să cumperi mobilă bucătărie la comandă. Din punctul meu de vedere există cel puțin 4 motive pentru care ar trebui să iei legătura cu un atelier de tâmplărie, nu să mergi pe acea mobilă clasică pe care o poți cumpăra din orice magazin de bricolaj.

4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

  1. Ești 100% sigur că se potrivește la dimensiune. Va fi destul de ciudat să mergi la cumpărături, să dai banii pe o mobilă de bucătărie clasică din magazin, să pierzi jumătate de zi să o montezi pentru ca la final să observi că nu se potrivește la dimensiune cu ce ai tu nevoie.
  2. Ești 100% sigur că se potrivește la culoare. Cei care au fost la căutat mobilă prin magazinele din oraș au observat probabil că nu prea ai de ales în ceea ce privește culoarea. Există doar două sau trei nuanțe generale și cam atât. Un mobilier de bucătărie pe comandă poate să fie orice culoare.
  3. Ești 100% sigur că se potrivește gusturilor tale. Mie personal mi s-a întâmplat să mă duc prin oraș să caut mobilă și să mă întorc acasă așa cum am plecat, fără să cumpăr nimic. Nu cred că este ceva ciudat, înseamnă să ai doar gusturi ceva mai diferite, să ai personalitate.
  4. Per total este mult mai ieftină. E de ajuns să vezi că o bucătărie deloc specială costă undeva la 10000 de lei. Îți dai seama imediat cu ce fel de oameni ai de-a face. Decât să dai 10000 de lei pe o mobilă de bucătărie ce are șanse să nu se potrivească, mai bine dai 6000 sau 7000 pe una făcută la comandă pentru care ai garanția calității și a faptului că se va potrivi 100%.

 

Articole Recomandate

VandImaginatie.ro – cele mai bune servicii content writing în limba română... Da fraților, am dat startul acestui proiect, în sfârșit. Am lucrat la site-ul vandimaginatie.ro de ceva timp vreme și chiar dacă nu a ieșit 100% ce mi-am dorit, sunt mulțumit. Este un portal prin inte...
De ce beneficii te bucuri ca model la Luxury Studio? Orice tanara ambitioasa viseaza sa isi faca o cariera in videochat. Este un domeniu de activitate infloritor, care promite numai avantaje pentru fete. Mai ales in tara noastra acesta a cunoscut o popu...
Merită investiția în case din lemn? Ca orice tânăr din țara asta care se apropie de 30 de ani și se gândește să se așeze la casa lui, am început evident prin a-mi căuta un acoperiș deasupra capului. Destul de dificil de găsit de altfel ...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here