Home Diverse 4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

360
SHARE
mobilă la comandă

După ce ai terminat de amenajat casa din punct de vedere al construcțiilor, după ce meseriașii și-au luat ultimele scule din casa ta și au plecat către altă lucrare, a venit probabil momentul să mobilezi bucătăria. Aceasta este de departe cea mai importantă cameră din toată casa și merită să fie prima care primește atenție. Astfel, vei avea nevoie de o mobilă de calitate care să se potrivească în peisajul nou creat iar din acest motiv vei fi nevoit să cumperi mobilă bucătărie la comandă. Din punctul meu de vedere există cel puțin 4 motive pentru care ar trebui să iei legătura cu un atelier de tâmplărie, nu să mergi pe acea mobilă clasică pe care o poți cumpăra din orice magazin de bricolaj.

4 motive să cumperi mobilă la comandă pentru bucătăria ta

  1. Ești 100% sigur că se potrivește la dimensiune. Va fi destul de ciudat să mergi la cumpărături, să dai banii pe o mobilă de bucătărie clasică din magazin, să pierzi jumătate de zi să o montezi pentru ca la final să observi că nu se potrivește la dimensiune cu ce ai tu nevoie.
  2. Ești 100% sigur că se potrivește la culoare. Cei care au fost la căutat mobilă prin magazinele din oraș au observat probabil că nu prea ai de ales în ceea ce privește culoarea. Există doar două sau trei nuanțe generale și cam atât. Un mobilier de bucătărie pe comandă poate să fie orice culoare.
  3. Ești 100% sigur că se potrivește gusturilor tale. Mie personal mi s-a întâmplat să mă duc prin oraș să caut mobilă și să mă întorc acasă așa cum am plecat, fără să cumpăr nimic. Nu cred că este ceva ciudat, înseamnă să ai doar gusturi ceva mai diferite, să ai personalitate.
  4. Per total este mult mai ieftină. E de ajuns să vezi că o bucătărie deloc specială costă undeva la 10000 de lei. Îți dai seama imediat cu ce fel de oameni ai de-a face. Decât să dai 10000 de lei pe o mobilă de bucătărie ce are șanse să nu se potrivească, mai bine dai 6000 sau 7000 pe una făcută la comandă pentru care ai garanția calității și a faptului că se va potrivi 100%.

 

Articole Recomandate

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here