Am vorbit într-un articol anterior despre acei șoferi de tir români care au fost prinși mergând pe contrasens pe o autostradă din Marea Britanie și care au fost condamnați la 8 respectiv 4 luni de închisoare. Oamenii nu au făcut accident și nu au obligat pe nimeni să frâneze și au luat 8 cu 4 luni de pârnaie ca popa doar pentru gestul, pentru ideea lor. Acum, vine întrebarea mea, idiotul din clipul de mai jos cam ce pedeapsă ar merita din moment ce a trecut strada așa cum a făcut-o și era cât pe ce să ucidă un om. Nici nu vreau să mă gândesc ce s-ar fi ales de acel Golf 3 dacă nu ar fi pus frână, ar fi intrat idiotul în el și l-ar fi omorât pe loc probabil…

Ce pedeapsă ar merita acest șofer inconștient și probabil drogat, că altfel nu ai cu să faci așa ceva, dacă cei doi șoferi de tir români din UK au primit câte 8 respectiv 4 luni de pârnaie pentru un gest care în teorie este foarte periculos dar în practică nu a afectat pe nimeni? Păi haideți să vă spun eu. Cred că ar merita undeva la 12 luni de închisoare cu executare și anularea permisului de conducere pentru totdeauna. Chiar nu pot să cred că există asemenea cretini pe străzile noastre. Îți e frică să mai ieși naiba în trafic, te omoară idioții nevinovat.

Eu dacă eram în locul domnului Condrea Răzvan, motociclistul care a uploadat pe internet acest clip mă duceam fain frumos la poliție și făceam o plângere, două, trei, 100 de plângeri până când aș fi fost sigur că acest individ nu mai are permisul în buzunar. Azi, a fost cu noroc dar mâine poate să omoare pe cineva și cu seninătate să zică la fel „Asta e!”

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.