Ca să ai parte de o vacanță de vară perfectă, respectiv de un concediu de vară 100% extraordinar, trebuie să găsești o ofertă pe la agențiile de turism care să îndeplinească ulterior mai multe criterii. Această ofertă trebuie să aibă un preț foarte convenabil, să fie într-o perioadă care să-ți convină și nu în ultimul rând, să fie pentru una dintre destinațiile cele mai renumite.

Aceste trei cerințe se aplică peste tot în lume atunci când discutăm despre concediul de vară iar străinii, au pus bazele unui concept în urma căruia, agențiile de turism pot veni cu oferte de acest gen. Conceptul se numește Early Booking. În românește se traduce „rezervare timpurie” și exact asta este. Prin intermediul ofertelor Early Booking reușești să rezervi concediul de vară cu luni de zile înainte și astfel beneficiezi de prețuri mult mai bune, de destinațiile dorite în perioada care o vrei tu.

În România, cele mai bune oferte le veți găsi prin intermediul Early Booking TUI TravelCenter.ro. Vă puteți rezerva din timp vacanțele cu ajutorul Early Booking Bulgaria sau Early Booking România dacă vreți neapărat să vă petreceți concediul pe la Mamaia. Nu toată lumea este nerăbdătoare să plece din țară în lunile toride de vară așa că agențiile de turism vin cu oferte Early Booking litoral pentru România. Acum ne aflăm în luna ianuarie și ar cam fi momentul să vă rezervați concediile pe la joburi. După, puteți bineînțeles să începeți să vă rezervați și concediile pe la agențiile de turism.

Care sunt cele mai căutate destinații pentru Early Booking

Ei bine, pentru România aducem în prim plan stațiunile de pe litoral: Mamaia, Venus-Saturn, Neptun-Olimp, Jupiter, Eforie Nord și Sfântu Gheorghe. Bulgaria scoate la bătaie oferte bune pentru Nisipurile de Aur, pentru Sunny Beach, Buni și Albena. În Grecia, există de acum oferte pentru Early Booking în Santorini, Corfu, Creta- Heraklion, Rhodos, Halkidiki și Zakynthos. Cei care doresc niște concedii mai departe de România și mai speciale, se pot orienta către Antalya din Turcia sau către vestitele Tenerife, Mallorca și Gran Canaria din Spania. Oricare ar fi alegerea voastră, rezervați-vă din timp concediile prin intermediul conceptului de Early Booking.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.