Lovely Laura cântă la saxofon dumnezeiește. Unde cântă? Pe la Ibiza din câte am aflat eu și foarte bine face. Vă dați seama ce miștouri ar fi făcut maneliștii de ea dacă ar fi venit să cânte prin România? Toți cocalarii, toți ciobanii și toți ghiolbanii ar face mișto cu glume porcoasă că suflă în nu știu ce chestie și așa mai departe. Nici nu vreau să mă gândesc. E bine că Lovely Laura se află deocamdată la Ibiza de unde poate să cânte cu aplauze, nu cu grohăieli golănești de Românica.

Pe data de 11 iulie 2016, Lovely Laura care apropo, chiar e lovely, și care chiar cântă cu foarte multă pasiune, a fost filmată la Cafe Mambo în timpul unui solo extraordinar. Good Video este canalul de YouTube unde a fost urcat clipul respectiv și care a adunat imediat milionul de vizualizări. Din punctul meu de vedere, milionul de vizualizări este etalonul pentru muzica de calitate care place tuturor. Momentan, clipul are puțin peste 1.6 milioane și nu va înceta să adune vizualizări curând.

Rația like-dslike este de asemenea foarte bună, are 18.000 de likes și 700 dislikes ceea ce din punctul meu de vedere este mai mult decât ok. Dislike au dat probabil românii maneliști care au văzut un saxofon doar pe la lăutarii și maneliștii preferați, probabil nu au crezut vreodată că se poate face și alt fel de muzică în afară de manele cu acel instrument. Evident, ei probabil nici nu sunt de acord cu aceste clipuri pentru că ei vor golăneală, grohăială și incultură așa că au dau dislike.

Mai în glumă, mai în serios, vă las să urmăriți pe Lovely Laura și cu siguranță o să vă placă. Dacă nu sunteți maneliști zic…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.