Am ascultat multe piese de-ale lui Nicole Scherzinger  și sincer să fiu, mi s-a părut că este capabilă să producă o muzică perfectă. În momentul în care am descoperit clipurile în care cântă LIVE pot spune că am descoperit-o pe adevărata Nicole Scherzinger . Este o femeie foarte puternică dar blândă în același timp, cu foarte mult talent și cu o voce excepțională. Știu că muzica este ceva cât se poate de personal, însă în topul meu personal, Nicole Scherzinger ocupă un loc aparte. La capitolul LIVE este mai sus de locul 1, este undeva în sufletul meu.

Am să vă prezint mai jos două clipuri, ambele de la X Factor. În primul cântă alături de Matt Terry incredibila piesă Purple Rain a geniului Prince. Clipul este din 2016, de fapt de luna trecută. A fost urcat pe YouTube pe data de 10 decembrie și a strâns până acum peste 400.000 de vizualizări. Au fost minunați amândoi, însă cred că Nicole Scherzinger  cu oricine ar cânta, ar reuși să eclipseze total.

Cel de-al doilea clip în care Nicole Scherzinger își demonstrează calitățile de mare cântăreață LIVE este tot o gală de X Factor, din 2013 de data aceasta când cântă And I’m Telling You with Nicole alături de extraordinara Sam Bailey (știți voi, acea femeie gardian de închisoare despre care am discutat aici). Deci WOW, încă odată. Cred că această piesă este una dintre cele mai grele din lume pentru absolut orice interpret, iar Nicole Scherzinger  se descurcă mai mult decât admirabil. Aveți mai jos cel de-al doilea clip și dacă mai aveți habar de asemenea interpretări, lăsați în comentarii.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.