Home Diverse De ce mi-am cumpărat o tablă magnetică și de ce o recomand...

De ce mi-am cumpărat o tablă magnetică și de ce o recomand și altora

451
SHARE
tablă magnetică

De vreun an de zile tot spun că am nevoie de o tablă magnetică iar acum a venit momentul cel mare. Am cumpărat una după ce am găsit o ofertă bună în librăria online Zenon. Nu sunt scumpe, una de 100 x 200 cm este undeva la 300 de lei maxim și știu că o să mă întrebați ce Dumnezeului fac cu așa ceva? Că nu mai sunt la școală să rezolv probleme la tablă, nu?

Ei bine, mi-am cumpărat-o pentru că este perfectă pentru notițe. Eu am nevoie de ceva cât mai mare pe care să-mi note lucrurile pe care le am de făcut și orele la care trebuie să le fac, eventual zilele pentru că trebuie să recunosc, la mine nu funcționează tehnologia. Știu că sună absurd ca unuia care lucrează în online să nu-i priască tehnologia, dar poate că nu e o regulă.

Această tablă magnetică este foarte simplu de montat pe perete și foarte simplu de întreținut. Vine la pachet cu un burete magnetic de foarte bună calitate și tabla în sine este de foarte bună calitate. Aveți și variante mai mici pe zenon.ro de 45 x 60 de exemplu care sunt și mai ieftine.

Eu am descoperit acest site în momentul în care căutam etichete autoadezive pentru bibliorafturi și am zis să fac o încercare în acest sens. Eu unul recomand aceste table magnetice atât celor care doresc să ofere copiilor o distracție pe cinste cât și celor ca mine, care au nevoie de o mai bună organizare. De asemenea, aș mai putea să văd utilitate în aceste table magnetice și pentru cei care au de ținut prezentări în birouri, în camerele de ședință unde sunt necesare explicații pe care să le vadă și să le înțeleagă într-un fel sau altul toți cei care participă.

În principiu, pe mine mă ajută pentru o mai bună organizare. O folosesc de multe ori ca să-mi notez subiectele pentru articole astfel încât să nu le uit. Știu, mulți dintre voi o să spuneți că e o cheltuială inutilă pentru că le pot nota și într-un fișier Word sau Excel, însă vedeți voi, petrec suficient timp la calculator zilnic astfel încât să nu mai am chef de notat nimic folosind tehnologia. Mă simt mai confortabil cu ele notate acolo pe tabla magnetică și nu cred că sunt singurul care se simte așa.

Articole Recomandate

Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
VIDEO – 9 Sfaturi pentru un zâmbet perfect Cauți modalități noi de albire a dinților? Am descoperit 9 metode pe care le poți încerca acasă și care nu îți vor face deloc rău și nu îți vor provoca durere. Dacă aplici aceste sfaturi în mod regula...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here