Home Diverse De ce mi-am cumpărat o tablă magnetică și de ce o recomand...

De ce mi-am cumpărat o tablă magnetică și de ce o recomand și altora

213
SHARE
tablă magnetică

De vreun an de zile tot spun că am nevoie de o tablă magnetică iar acum a venit momentul cel mare. Am cumpărat una după ce am găsit o ofertă bună în librăria online Zenon. Nu sunt scumpe, una de 100 x 200 cm este undeva la 300 de lei maxim și știu că o să mă întrebați ce Dumnezeului fac cu așa ceva? Că nu mai sunt la școală să rezolv probleme la tablă, nu?

Ei bine, mi-am cumpărat-o pentru că este perfectă pentru notițe. Eu am nevoie de ceva cât mai mare pe care să-mi note lucrurile pe care le am de făcut și orele la care trebuie să le fac, eventual zilele pentru că trebuie să recunosc, la mine nu funcționează tehnologia. Știu că sună absurd ca unuia care lucrează în online să nu-i priască tehnologia, dar poate că nu e o regulă.

Această tablă magnetică este foarte simplu de montat pe perete și foarte simplu de întreținut. Vine la pachet cu un burete magnetic de foarte bună calitate și tabla în sine este de foarte bună calitate. Aveți și variante mai mici pe zenon.ro de 45 x 60 de exemplu care sunt și mai ieftine.

Eu am descoperit acest site în momentul în care căutam etichete autoadezive pentru bibliorafturi și am zis să fac o încercare în acest sens. Eu unul recomand aceste table magnetice atât celor care doresc să ofere copiilor o distracție pe cinste cât și celor ca mine, care au nevoie de o mai bună organizare. De asemenea, aș mai putea să văd utilitate în aceste table magnetice și pentru cei care au de ținut prezentări în birouri, în camerele de ședință unde sunt necesare explicații pe care să le vadă și să le înțeleagă într-un fel sau altul toți cei care participă.

În principiu, pe mine mă ajută pentru o mai bună organizare. O folosesc de multe ori ca să-mi notez subiectele pentru articole astfel încât să nu le uit. Știu, mulți dintre voi o să spuneți că e o cheltuială inutilă pentru că le pot nota și într-un fișier Word sau Excel, însă vedeți voi, petrec suficient timp la calculator zilnic astfel încât să nu mai am chef de notat nimic folosind tehnologia. Mă simt mai confortabil cu ele notate acolo pe tabla magnetică și nu cred că sunt singurul care se simte așa.

Articole Recomandate

Monkey Board: de ce să-ți cumperi o trotinetă electrică vara aceasta Puține clipe ne mai despart de startul oficial al verii și mulți dintre voi sunteți în căutare de noi distracții. V-ați gândit până acum la o trotinetă electrică? Aceste aparate nu sunt încă exagerat ...
De ce sa optezi pentru ferestre cu geam termopan la propria locuinta Nu este o noutate faptul ca fiecare persoana isi doreste ca in propria casa sa beneficieze de un maxim de confort, dar si de siguranta. Asadar, indiferent daca alegerea pe care o facem in acest sens e...
De ce să evităm traducerile de proastă calitate Atunci când Electrolux lansează o nouă generaţie de aspiratoare pe piaţa nord-americană, folosind expresia Nothing sucks like Electrolux!, reacţiile nu întârzie să apară. Şi pe drept cuvânt: e un furc...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here