infomunca.ro
infomunca.ro

Să aplici la joburi pe internet nu este genul de activitate care dă întotdeauna rezultate. Toți cei care ați fost sau sunteți în căutarea unui loc de muncă ați observat probabil că sunt șanse mici să vă sune cineva în momentul în care aplicați online pe celebrele platforme de recrutare.

De ce sunt șanse atât de mici ca cineva să vă cheme la un interviu și astfel să obțineți o posibilă angajare în momentul în care folosiți cele mai vestite platforme de recrutare online din România? Ei bine, să zicem că e destul de dificil să mai triezi oamenii când la jobul postat de tine, angajator, aplică 2145 persoane.

Dacă ești angajator, ai 2000 de CV-uri primite pentru un job dar tu ai găsit omul potrivit la al 3-lea CV, e clar că nu vei mai lua legătura cu ceilalți 1999. Și acesta nu este singurul motiv pentru care șansele de reușită cu CV-urile online sunt destul de mici pe asemenea platforme. Dar dacă ți-aș spune că există o altă platformă, mai nouă ce-i drept, mai performanta, pe care dacă vei aplica vei avea șanse foarte mari de angajare?

Există portalul infomunca.ro pe care veți găsi locuri de muncă atât din România cât și din străinătate și consider că există nu unul, ci zece motive pentru care ar trebui să-ți faci cont pe acest site și să începi să aplici la joburi.

10 motive să aplici la joburile publicate pe infomunca.ro

 1. Ai șanse REALE de a găsi un loc de muncă. Ce înseamnă acest lucru? Exact ce discutam mai devreme. La joburile de pe portalul de recrutare online infomica.ro nu se strâng 3521 aplicații pentru 5 posturi. Cu cât sunt mai puțini candidați, cu atât ai șanse mai mari să găsești locuri de muncă în București, Timișoara, Cluj, Craiova, străinătate, etc.

  Șanse reale de angajare
 2. Joburile pentru străinătate sunt 100% sigure. Cine nu a auzit de celebrele țepe cu locuri de muncă în străinătate? Joburile postate pe acest portal sunt 100% sigure pentru că infomunca.ro are propria agenție de recrutare iar cei care postează joburi pe acest portal sunt de asemenea strașnic verificați înainte.
 3. Poți trimite mesaje angajatorului prin chat. Este vorba despre o funcție care nu mai există pe un alt portal. Doar pe infomunca.ro o veți găsi și veți putea astfel intra în legătură directă cu angajatorul. Puteți să îi adresați câte întrebări sunt necesare pentru a fi lămuriți în legătură cu jobul respectiv la care vreți să aplicați.

  Ia legătura cu angajatorul
 4. Fiind portal mic, ai parte de firme noi. Firmele mici care plătesc de obicei cel mai bine, nu postează pe cele mai celebre site-uri de recrutare online întrucât nu au parte de o selecție de calitate. Astfel, pe infomunca.ro, aveți acces la niște firme oarecum unice în peisajul acesta al recrutării online și mult mai serioase.
 5. Există CV Premium foarte ieftin. Pentru aproximativ 20 de lei pe lună, CV-ul vostru poate fi afișat mereu în topul listei cu CV-uri care ajunge la angajator. Astfel, CV-ul vostru va fi întotdeauna vizualizat primul și din punctul meu de vedere este și un semnal al sacrificiului, arată că vreți să munciți. Nu mulți sunt cei care investesc în așa ceva.

  Promovează-te
 6. Filtrele sunt mult superioare. Pe mine unul chiar m-au disperat filtrele FOARTE SLABE de pe celebrele portaluri românești de recrutare online. E aproape imposibil să cauți doar un anumit job. Ei bine, pe infomunca.ro lucrurile stau altfel. Filtrele lor selectează după nivelul de carieră, după companie, salariu, domenii, și FUNCȚIONEAZĂ.

  Filtre care funcționează
 7. Poți vedea dacă CV-ul tău a fost vizualizat. Este o funcție foarte importantă pentru că într-un fel nimeni nu-și dorește să trimită niște foi care nu sunt citite niciodată, chiar și virtual. Pe infomunca.ro vei putea vedea foarte clar dacă angajatorul a deschis sau nu CV-ul tău. Dacă nu l-a deschis, te orientezi către altceva și nu mai aștepți.
 8. Nu ești obligat să te loghezi zilnic pe site. În momentul în care ai profilul, CV-ul completat suficient și un angajator postează un job iar tu corespunzi criteriilor cerute, vei primi automat o alertă pe e-mail în acest sens și vei știi să intri pe site să te loghezi. O să fii mereu la curent cu ultimele noutăți.
 9. Ai la dispoziție articole de îndrumare în carieră. Se întâmplă de multe ori să vezi un job la care ai vrea să aplici dar nu știi exact despre ce este vorba iar angajatorii nu au cum să completeze și fișa postului în anunțul de angajare. Astfel, pe infomunca.ro ai la dispoziție foarte multe articole legate de semnificația joburilor care te vor ajuta.
 10. Completarea CV-ului nu este un coșmar. Mi s-a întâmplat și mie de multe ori să renunț pur și simplu la a-mi mai face cont pe portaluri de recrutare online doar din cauza modului alambicos, complicat și interminabil de completare a CV-ului. Pe infomunca.ro CV-ul se completează simplu, rapid și destul de logic.

Acestea sunt cele mai importante 10 motive pentru care ar trebui să-ți faci cont pe infomunca.ro, să-ți completezi CV-ul și să începi să aplici la joburi. În mare, serviciile oferite de ei sunt mai reale, mai serioase. Acesta este genul de portal de recrutare care chiar funcționează, nu este un site pe care doar trimiți CV-uri fără să te sune nimeni vreodată cum se întâmplă de obicei pe celebrele portaluri de recrutare online din România.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.