SHARE

Se spune că muzica este cel mai personal element al caracterului uman. Muzica este în strânsă legătură cu personalitatea și așa cum cocalarii ascultă manele, oamenii de calitate ascultă muzica lui Mark White. Acest Mark White a apărut din neant pentru mine și a reușit să mă surprindă un pic din câteva motive. În primul rând m-a surprins cu instrumentul la care cântă.

Habar nu am cum se numește, dacă cineva dintre voi cunoașteți denumirea în română pentru acest instrument, lăsați un comentariu la acest articol. Apoi, m-a uimit cu muzica pe care o scoate din acel instrument ciudat. Este o combinație cred între muzica celtică și muzica medievală generală.

În clipul de mai jos avem o combinație între Mark White și Matt Rogers, ambii cu câte un instrument. Este un duet de excepție iar muzica ce iasă din aceste chitare ciudate este mai mult decât interesantă. Este o muzică relaxantă, este o muzică oarecum inspirațională, motivantă. Este o muzică de calitate am putea spune. Piesa de mai jos se intitulează Up From Ashes și a reușit să strângă din 2014 de când a fost urcată pe YouTube și până în prezent, aproape 84.000 de vizualizări.

Dacă cifrele nu vă impresionează, atunci fiți atenți la rația like-dislike: 1440 la 6. Rația like-dislike este cel mai bune talon al muzicii de calitate pe YouTube. Cu cât ai mai puține dislike-uri cu atât îți dai seama de faptul că muzica pe care tu o produci este mai de calitate, o calitate generală, universală.

Vă las și pe voi să ascultați piesa Up From The Ashes în interpretarea lui  Mark White și Matt Rogers.

Articole Recomandate

Syntheticsax – Live Recording Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze...
LIVE cu muzică de Crăciun – instrumental Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în p...
Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu Nu știu voi, însă eu unul l-am descoperit destul de recent pe acest Dan Gerosu și mi-a plăcut foarte mult jocul de cuvinte din acest nume. Am zis că trebuie să fie ceva bun dacă omul a avut inspirația...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here