SHARE

Se spune că muzica este cel mai personal element al caracterului uman. Muzica este în strânsă legătură cu personalitatea și așa cum cocalarii ascultă manele, oamenii de calitate ascultă muzica lui Mark White. Acest Mark White a apărut din neant pentru mine și a reușit să mă surprindă un pic din câteva motive. În primul rând m-a surprins cu instrumentul la care cântă.

Habar nu am cum se numește, dacă cineva dintre voi cunoașteți denumirea în română pentru acest instrument, lăsați un comentariu la acest articol. Apoi, m-a uimit cu muzica pe care o scoate din acel instrument ciudat. Este o combinație cred între muzica celtică și muzica medievală generală.

În clipul de mai jos avem o combinație între Mark White și Matt Rogers, ambii cu câte un instrument. Este un duet de excepție iar muzica ce iasă din aceste chitare ciudate este mai mult decât interesantă. Este o muzică relaxantă, este o muzică oarecum inspirațională, motivantă. Este o muzică de calitate am putea spune. Piesa de mai jos se intitulează Up From Ashes și a reușit să strângă din 2014 de când a fost urcată pe YouTube și până în prezent, aproape 84.000 de vizualizări.

Dacă cifrele nu vă impresionează, atunci fiți atenți la rația like-dislike: 1440 la 6. Rația like-dislike este cel mai bune talon al muzicii de calitate pe YouTube. Cu cât ai mai puține dislike-uri cu atât îți dai seama de faptul că muzica pe care tu o produci este mai de calitate, o calitate generală, universală.

Vă las și pe voi să ascultați piesa Up From The Ashes în interpretarea lui  Mark White și Matt Rogers.

Articole Recomandate

Mgautier86 lovește din nou – MESSI VS RONALDO – THE BEST SONG Yes, in my mind, I-m always the best. I don-t care what people think. I-m alwys the best. Cam așa se poate traduce mentalitatea de învingător pe care o are marele fotbalist Cristiano Ronaldo. Ei bine,...
Pepe – Sentimente Intense Pepe a scos o piesă nouă, Sentimente Intense îi zice și din punctul meu de vedere e o melodie foarte reușită. Din păcate nu pot spune că mă omor după muzica latino dar parcă piesa asta are ceva aparte...
Roxette – It Just Happens Vouă vă vine să credeți faptul că trupa Roxette a lansat anul trecut o piesă atât de frumoasă precum It Just Happens? Eu unul sunt foarte mare fan Roxette, sunt de părere că această trupă a dat nașter...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here