SHARE

Wow, Ace of Base în 2014… Unde s-au dus anii 90? Unde au zburat cu atât de multă rapiditate? Mie unul mi se pare că artiștii euro dance ai anilor 90 sunt la fel de tineri cum erau și atunci și de fiecare dată când îi văd pe la un astfel de festival parcă se umflă inima în mine de bucurie. Iubesc muzica anilor 90 la fel de mult ca pe muzica anilor 80 pentru că este o muzică de foarte bună calitate.

Piesa de mai jos este LIVE,  și vine tocmai din mama Rusie, de la Moscova, de la un festival destinat anilor 90, muzicii anilor 90. Se pare că rușii sunt mai nostalgici decât noi și sunt dispuși să scoată din buzunar bani grei doar pentru a reuși să readucă în prim plan un pic din grandoarea anilor 90, din acea muzică pe care se poate dansa atât de bine și atât de intens.

Ce îmi place la aceste clipuri postate pe net este faptul că nu strâng dislike-uri. Se pare că toată lumea este de acord cu ideea de calitate. Muzica anilor 90, mai ales Ace of Base este extraordinară din punctul meu de vedere și cred cu tărie că ar trebui promovată mult mai mult. Oricum, nostalgicii anilor 90 or să retrăiască mereu acea atmosferă simplu și sinceră din anii 90 prin aceste piese.

Aveți mai jos clipul cu pricina și sunt de părere că muzica bună nu o să moară niciodată. Îmi place foarte mult și faptul că sunetul, banda nu este dublată. Este un LIVE de calitate care demonstrează încă o dată faptul că anii 90 deși au fost ai muzicii electronice și ai discotecii, artiștii care s-au remarcat atunci aveau și voce care să susțină acea muzică electronică.

Articole Recomandate

La Familia – Curaj Am dat recent de una dintre cele mai bune melodii pe care le-am auzit în viața mea. Vine de la LA FAMILIA, una dintre formațiile copilăriei mele (Sișu și Puya) și se numește simplu „Curaj”. Am spus de...
Cele mai bune audiții de până acum de la Vocea României Se întâmplă din nou exact ce am simțit și în urmă cu câțiva ani. Vocea României scade în calitate de la sezon la sezon și singura explicație este faptul că societatea în sine s-a degradat simțitor. Nu...
Tudor Chirilă VS Loredana… Doamne ferește! Am spus de multe ori faptul că emisiunile de tipul Vocea României au scăzut din punct de vedere al calității în ultimii ani, așa mi se pare mie, ca simplu telespectator. Unde sunt concurenții precum I...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here