SHARE

Eu unul mereu m-am întrebat cum Dumnezeului se încarcă și se descarcă acele tiruri cu mașini… Mereu am asemuit acest transporturi cu unele dintre cele mai importante, alături probabil de cele cu mărfuri periculoase. Cred că este o responsabilitate uriașă atunci când marfa pe care o transporți și de care ești direct răspunzător valorează milioane de euro. Păi să luăm drept exemplu camionul din imagine. Acesta transportă până la 11 autoturisme. 11 autoturisme cu o valoare medie de 50.000 de euro înseamnă 550.000 de euro. Dacă mai pui la socoteală și valoarea camionului în sine, de vreo 200.000 de euro, deja ai pe mână aproape 1 milion de euro.

Știu, fiecare șofer este direct răspunzător de modul în care este încărcat camionul său și îmi dau seama cât de multă seriozitate trebuie să existe de partea șoferului astfel încât să ajungă cu autoturismele nevătămate la destinație, câtă conștiință și mai ales cât profesionalism.

Sunt conștient de faptul că acele platforme auto sunt concepute astfel încât nivelul de siguranță să fie maxim, dar o mică neatenție din partea celui care încarcă autoturismele se poate solda nu numai cu pagube materiale, dar și cu adevărate tragedii. Imaginați-vă pentru o secundă ce dezastru se poate întâmpla dacă la o frânare ruscă, prima mașină de pe trailer, poziționată deasupra cabinei conducătorului, se desprinde și cade pe carosabil, peste o altă mașină aflată în trafic?

Dar să lăsăm frica și gândurile rele și să ne bucurăm de acest clip de nici 2 minute, în care 11 BMW-uri noi nouțe sunt încărcate în minunatul trailer.

Articole Recomandate

Polițistul ca polițistul, dar și infractorul merge, nu glumă Stăteam aseară cu ochii în monitor și priveam clipul de mai jos. Nu puteam nici să mă mișc. Acțiunea bate orice film cu Van Damme. Totul se petrece în Brazilia unde un polițist pe motocicletă fugăreșt...
James Arthur de România Emisiunea Te Cunosc de Undeva este după părerea mea una dintre cele mai faine existente în acest moment pe micile ecrane, pe lângă iUmor și vocea României. Bine, Vocea României se află în picaj de vre...
Flaviu Cernescu – un tânăr cu adevărat la înălțime Nu știu câți dintre voi ați auzit de Flaviu Cernescu, însă eu l-am descoperit întâmplător pe YouTube. Inițial nici nu am știut că este român. Mi-am dat seama de chestia asta abia la finalul clipului c...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here