SHARE

Eu unul mereu m-am întrebat cum Dumnezeului se încarcă și se descarcă acele tiruri cu mașini… Mereu am asemuit acest transporturi cu unele dintre cele mai importante, alături probabil de cele cu mărfuri periculoase. Cred că este o responsabilitate uriașă atunci când marfa pe care o transporți și de care ești direct răspunzător valorează milioane de euro. Păi să luăm drept exemplu camionul din imagine. Acesta transportă până la 11 autoturisme. 11 autoturisme cu o valoare medie de 50.000 de euro înseamnă 550.000 de euro. Dacă mai pui la socoteală și valoarea camionului în sine, de vreo 200.000 de euro, deja ai pe mână aproape 1 milion de euro.

Știu, fiecare șofer este direct răspunzător de modul în care este încărcat camionul său și îmi dau seama cât de multă seriozitate trebuie să existe de partea șoferului astfel încât să ajungă cu autoturismele nevătămate la destinație, câtă conștiință și mai ales cât profesionalism.

Sunt conștient de faptul că acele platforme auto sunt concepute astfel încât nivelul de siguranță să fie maxim, dar o mică neatenție din partea celui care încarcă autoturismele se poate solda nu numai cu pagube materiale, dar și cu adevărate tragedii. Imaginați-vă pentru o secundă ce dezastru se poate întâmpla dacă la o frânare ruscă, prima mașină de pe trailer, poziționată deasupra cabinei conducătorului, se desprinde și cade pe carosabil, peste o altă mașină aflată în trafic?

Dar să lăsăm frica și gândurile rele și să ne bucurăm de acest clip de nici 2 minute, în care 11 BMW-uri noi nouțe sunt încărcate în minunatul trailer.

Articole Recomandate

S-a atins apogeul în materie de televiziune Episodul cu apa se numește vârful în materie de emisiune TV de entertainment. O tipă de la țară sau ceva de genul, începe să plângă în cadrul emisiunii Schimb de Mame de la Prima TV în momentul în car...
Atunci când un pilot de raliu se joacă DiRT Am dat peste clipul de mai jos pe youtube și pot spune că de atunci, l-am mai văzut de vreo 3 ori. E prea tare. Să vezi cum conduce un pilot de raliu în Dirt 3 (joc PC cu raliuri) e ireal. Parcă ai fi...
Manhattan, New York – filmare 12K Pentru cei care încă huliți formatul 4K pe Youtube spunând că voi nu aveți încă monitoare pentru așa ceva, stați cuminți. Cineva a filmat cu o dronă prin Manhattan, New York la calitate 12K. Da, ați a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.