SHARE

Din păcate, artiștii de mare valoare ai lumii pleacă de printre noi întotdeauna prea devreme și mereu pe nepusă masă. Aceștia mereu sunt ridicați la Cer de către Dumnezeu în momentul în care ale lor cariere sune departe de a fi apuse. Parcă Dumnezeu dorește să construiască un cor minunat de îngeri, cor compus până acum din George Michael, Prince, M.J. și mulți alții.

Prince a plecat dintre noi într-un moment în care nimeni nu se aștepta și o întreagă planetă a încercat atunci să dea tribut o piesă care mai de care mai impresionantă. Cea mai impresionantă mi se pare de departe cea interpretată de THE COLOR PURPLE pe Broadway. A ieșit în evidență Jennifer Hudson, câștigătoarea premiilor Golden Globe și Grammy.

Deși clipul nu are peste 3 milioane de vizualizări și este filmat probabil cu un telefon mobil, este după părerea mea cel mai bun tribut Prince. Este un Purple Rain autentic, cu plusvaloare, așa cum îmi plac mie cover-urile. Sunt frumoase și acele piese cu zeci de milioane de vizualizări precum cea a lui Adam Levine, însă eu sunt adeptul personalității și a vocii unice. Cred cu tărie că acest clip de mai jos este de departe cel mai tare Prince Tribute din 2016, de când celebrul cântăreț a trecut în neființă.

Aș asculta continuu această piesă și de fiecare mi s-ar face pielea ca de găină. Iubesc talentul, iubesc vocea incredibilă și cred cu tărie că merită promovate aceste clipuri pentru că de aici îți dai seama ce înseamnă cu adevărat pasiunea pentru muzică. Atunci când auzi un asemenea Purple Rain, atunci când auzi combinația The Color Purple + Jennifer Hudson, parcă plutești așa de plăcere și de satisfacție din cauza faptului că în urechile tale ajunge o muzică cel puțin dumnezeiască.

Articole Recomandate

Syntheticsax – Live Recording Cred că a dat de una dintre cele mai mișto improvizații la saxofon de pe YouTube. Este vorba despre o sesiune LIVE care a avut loc pe o barcă, în Polonia. Separe că polonezii chiar știu să se distreze...
LIVE cu muzică de Crăciun – instrumental Am găsit recent acest canal de YouTube în care se cântă muzică pentru Crăciun, LIVE, doar instrumental. Numai bună de pus în fundal atunci când faci treabă prin casă 🙂 Am zis să v-o aduc și vouă în p...
Dan Gerosu feat. Ombladon – Dan Gerosu Nu știu voi, însă eu unul l-am descoperit destul de recent pe acest Dan Gerosu și mi-a plăcut foarte mult jocul de cuvinte din acest nume. Am zis că trebuie să fie ceva bun dacă omul a avut inspirația...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here