Home Diverse Protecția părului vopsit

Protecția părului vopsit

1167
Protecția părului vopsit

Suntem tentate să ne vopsit părul pentru că ne place să-l punem în evidență, iar de multe ori simțim  nevoia de schimbare. Chiar dacă noile nuanțe ne fascinează este bine să avem grijă pentru că vopsirea frecventă ne poate afecta părul și aceea este necesar să ținem cont de câteva măsuri pe care ar trebui să le aplicăm după ce ne vopsim părul.

Dacă nu facem abuz de produse de colorare sau decapaje și ne îngrijim părul așa cum se cuvine nu ar trebui să ne facem prea multe griji. Produsele profesionale sunt cele mai indicate atunci când vine vorba despre vopsit, însă trebuie să știm că putem avea parte de un păr hidratat și sănătos și ne putem bucura de nuanța pe care am ales-o, respectând câteva reguli:

  1. Hidratează părul. Poți aplica un tratament pentru păr vopsit care să-ți hidrateze în profunzime părul și poți opta pentru masca pentru părul vopsit Brilliance Treatment de la Wella, care conferă strălucire și hidratează părul. Aceasta se aplică pe părul umed, se lasă să acționeze câteva minute, iar apoi se clătește părul.
  2. Curăță blând părul. Folosește produse care să-ți protejeze și să-ți cureţe delicat părul vopsit. Șamponul și masca trebuie să facă parte din rutina ta zilnică, astfel că poți opta pentru șamponul Brilliance pentru păr vopsit și gros de la Wella care protejează părul vopsit, îl curăță blând și îi conferă strălucire. Culoarea rezistă mult mai mult și datorită ingredientelor sale, părul va avea parte de hidratare și strălucire. Însă pentru a avea  rezultate de excepție, este recomandat să se folosească și produsele din aceeași gamă.
  3. Tunde-ți vârfurile. Pentru ca părul să arate sănătos, iar culoarea să se vadă mult mai bine, indicat ar fi ca o dată la trei luni să-ți tunzi vârfurile și să folosești un ulei de păr la vârfuri.

Recomandată în cazul părului vopsit este gama  Brilliance Thick, ce oferă protecție părului vopsit și gros, iar gama Brilliance Fine este special concepută pentru părul subțire și vopsit. Așadar, ai grijă de părul tău așa cum se cuvine. Produsele din comerț nu satisfac întotdeauna nevoile părului tău, de aceea au apărut produsele profesionale, care îi oferă părului protecția de care are nevoie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.