Clipul de mai jos nu are nevoie de absolut nici un fel de descriere. În timpul unui interviu, un bătrân trecut bine de venerabila vârstă de 70 de ani, răspunde într-o franceză pocită reporterului… De aici și denumirea de „cetățeanul franțuzit”. Ei bine, în momentul în care un grup de tineri își face apariția și-l ia pe moșulică la mișto, acesta începe să înjure în limba română ca un adevărat birjar. Foarte amuzant clipul, întrucât pe altă parte, tinerii care s-au băgat în cadru parcă au mai salvat un pic din penibilul situației. Eu nu înțeleg frate, se spune că pe măsură ce îmbătrânești, începi să capeți mai multă inteligență și mai mult raționament dar se pare că la unii efectul este exact invers. Curios dacă moșulețul pupase ceva țuici înainte, ori e dus cu pluta bine de tot. Cum să te apuci mă să răspunzi în franceză atunci când un reporter te întreabă ceva?

Clipul este destul de vechi pe YouTube așa că e foarte posibil să-l fi văzut deja. A fost uploadat în anul 2008 de Adina și a strâns până acum aproape 2 milioane de vizualizări. Este încadrat evident la categoria fazelor comice, întrucât chiar pare comic ce se întâmplă în momentul în care omul începe să înjure. Dintr-o dată, știe limba română și o vorbește chiar impecabil atunci când este luat peste picior de acei tineri. În mod normal, nu sunt de acord cu bătrânii batjocoriți de tineri, dar frate, când vezi câte un moș de-ăsta ridicol, parcă mai treci cu vederea. Vă las și voi să urmăriți pe cetățeanul franțuzit și să-mi lăsați un comentariu referitor la ce părere aveți.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.