Home Diverse 5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

193
SHARE
boxe Bluetooth

Boxele portabile sunt printre noi de ani buni dar din păcate nu foarte multă lume le cumpără pentru că românii sunt foarte sceptici în ceea ce privește gadgeturile acestea nou apărute pe piață. Tocmai din acest motiv, astăzi vom trece în revistă cele mai importante 5 avantaje ale acestui dispozitiv numit boxă portabilă, să vă lămuriți odată pentru totdeauna că merită investiția. Eu unul am cumpărat deja două și sunt destul de mulțumit de ele, nu am nimic de reproșat.

5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

  1. Asculți muzica din telefon la volum mult mai mare. Pentru mulți dintre noi, telefoanele mobile sunt pline de limitări. Sunetul pe care acestea îl pot reda este unul dintre cele mai mari limitări. O boxă portabilă nu se compară cu un telefon din punct de vedere al volumului și al calității sunetului.
  2. Nu mai ai nevoie de stick-uri de memorie sau carduri. Muzica pe care o poți asculta este direct cea din telefonul sau din tableta ta. Boxa portabilă are slot pentru card sau stick în cazul în care vrei să o folosești așa, dar ideea este că poți asculta exact muzica din telefon fără nici un alt accesoriu.
  3. Au o baterie destul de bună care ține ore întregi. Cu o boxă Bluetooth, te bucuri de ore întregi de muzică neîntreruptă indiferent că folosești Bluetooth pentru transmiterea melodiilor sau stick-ul de memorie/cardul de memorie. În plus, funcționează și cu alimentare la 220.
  4. Sunt ideale pentru vacanțele petrecute la mare. Boxa Bluetooth este suficient de mică să intre în geamantanul tău, printre haine și șlapii de plajă. Cei care veți merge la mare mai mult ca sigur veți auzi asemenea boxe lăsate ceva mai încet, printre șezlonguri.
  5. Prețurile sunt mai mici ca pentru un radio. Există o categorie de oameni care încă mai ascultă peste zi la radio. Ei bine, aceștia pot să încerce și o asemenea boxă întrucât are și radio FM. De ce să nu ai mai multe posibilități dacă există? Te poți bucura și de radio și de muzică de la telefonul mobil, 2 în 1. Nu în același timp, dar poți pendula între ele.

Articole Recomandate

Monkey Board: de ce să-ți cumperi o trotinetă electrică vara aceasta Puține clipe ne mai despart de startul oficial al verii și mulți dintre voi sunteți în căutare de noi distracții. V-ați gândit până acum la o trotinetă electrică? Aceste aparate nu sunt încă exagerat ...
De ce sa optezi pentru ferestre cu geam termopan la propria locuinta Nu este o noutate faptul ca fiecare persoana isi doreste ca in propria casa sa beneficieze de un maxim de confort, dar si de siguranta. Asadar, indiferent daca alegerea pe care o facem in acest sens e...
De ce să evităm traducerile de proastă calitate Atunci când Electrolux lansează o nouă generaţie de aspiratoare pe piaţa nord-americană, folosind expresia Nothing sucks like Electrolux!, reacţiile nu întârzie să apară. Şi pe drept cuvânt: e un furc...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here