Home Diverse 5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

340
SHARE
boxe Bluetooth

Boxele portabile sunt printre noi de ani buni dar din păcate nu foarte multă lume le cumpără pentru că românii sunt foarte sceptici în ceea ce privește gadgeturile acestea nou apărute pe piață. Tocmai din acest motiv, astăzi vom trece în revistă cele mai importante 5 avantaje ale acestui dispozitiv numit boxă portabilă, să vă lămuriți odată pentru totdeauna că merită investiția. Eu unul am cumpărat deja două și sunt destul de mulțumit de ele, nu am nimic de reproșat.

5 avantaje ale unei boxe Bluetooth portabilă

  1. Asculți muzica din telefon la volum mult mai mare. Pentru mulți dintre noi, telefoanele mobile sunt pline de limitări. Sunetul pe care acestea îl pot reda este unul dintre cele mai mari limitări. O boxă portabilă nu se compară cu un telefon din punct de vedere al volumului și al calității sunetului.
  2. Nu mai ai nevoie de stick-uri de memorie sau carduri. Muzica pe care o poți asculta este direct cea din telefonul sau din tableta ta. Boxa portabilă are slot pentru card sau stick în cazul în care vrei să o folosești așa, dar ideea este că poți asculta exact muzica din telefon fără nici un alt accesoriu.
  3. Au o baterie destul de bună care ține ore întregi. Cu o boxă Bluetooth, te bucuri de ore întregi de muzică neîntreruptă indiferent că folosești Bluetooth pentru transmiterea melodiilor sau stick-ul de memorie/cardul de memorie. În plus, funcționează și cu alimentare la 220.
  4. Sunt ideale pentru vacanțele petrecute la mare. Boxa Bluetooth este suficient de mică să intre în geamantanul tău, printre haine și șlapii de plajă. Cei care veți merge la mare mai mult ca sigur veți auzi asemenea boxe lăsate ceva mai încet, printre șezlonguri.
  5. Prețurile sunt mai mici ca pentru un radio. Există o categorie de oameni care încă mai ascultă peste zi la radio. Ei bine, aceștia pot să încerce și o asemenea boxă întrucât are și radio FM. De ce să nu ai mai multe posibilități dacă există? Te poți bucura și de radio și de muzică de la telefonul mobil, 2 în 1. Nu în același timp, dar poți pendula între ele.

Articole Recomandate

VandImaginatie.ro – cele mai bune servicii content writing în limba română... Da fraților, am dat startul acestui proiect, în sfârșit. Am lucrat la site-ul vandimaginatie.ro de ceva timp vreme și chiar dacă nu a ieșit 100% ce mi-am dorit, sunt mulțumit. Este un portal prin inte...
De ce beneficii te bucuri ca model la Luxury Studio? Orice tanara ambitioasa viseaza sa isi faca o cariera in videochat. Este un domeniu de activitate infloritor, care promite numai avantaje pentru fete. Mai ales in tara noastra acesta a cunoscut o popu...
Merită investiția în case din lemn? Ca orice tânăr din țara asta care se apropie de 30 de ani și se gândește să se așeze la casa lui, am început evident prin a-mi căuta un acoperiș deasupra capului. Destul de dificil de găsit de altfel ...

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

1 COMMENT

  1. Multumesc de recomandare. Am intrat pe site-ul supermisto din link si mi-am luat exact boxa asta. Sunt foarte multumita.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here