Să fii părinte în ziua de azi pare să fie ceva foarte simplu. Ei bine, în realitate lucrurile nu stau chiar așa pentru că oricine poate să facă un copil, dar nu oricine este capabil să-l și educe. Despre educație vom discuta în cele ce urmează și despre ideea Kirstinei din clipul de mai jos.

Ea spune că nu vrea să fie cel mai bun prieten al copiilor săi, că aceștia sunt sus în casă supărați pe ea și că ei nu-i pasă. Practic ea susține că un părinte bun nu este acela care pupă în cur toată ziua și le dă celor mici tot ce aceștia cer. Nu pot să exprim suficient în cuvinte câtă dreptate are această femeie.

Foarte mulți oameni devin părinți în ziua de azi și ajung să crească niște copii îmbuibați, plini de ei, aroganți, fițoși, fără bun simț sau respect pentru cei din jur. Din această cauză sunt perfect de acord cu ce zice Kristina în clipul său. Admir foarte mult asemenea oameni care reușesc să se impună deși copiii sunt de altă părere.

Să ai 3 copii și să știi să-i crești, mi se pare ceva senzațional. Adică să poți pur și simplu să le zici NU când toată lumea ar zice DA mi se pare super ok. Asta înseamnă de fapt să știi să-ți crești copilul astfel încât la maturitate, acesta să fie genul de persoană lângă care să vrei să petreci timp.

Aveți și voi clipul mai jos și veți vedea că femeia are foarte mare dreptate. Bine, asta dacă nu cumva vă încadrați în genul acela de părinte care vrea să crească pe cel mic cu de toate la fund…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.