Piesa Umbrella a Rihannaei  a făcut probabil înconjurul lumii de câteva ori până acum. Nu cred că există om care să nu o fi auzit. Din punctul meu de vedere, a fost piesa de lansare a acestei dive în lumea muzicii, chiar dacă înainte mai scosese ea ceva piese. În cele ce urmează vom asculta și vom vedea în același timp o interpretare a acestei piese într-un stil retro, specific anilor 50. Din punctul meu de vedere este de departe una dintre cele mai frumoase interpretări, îmi place mai mult ca originalul pentru că eu ador muzica vintage, ador muzica veche iar această randare este genială.

Da, PostmodernJukebox este vinovat de acest clip, am mai discutat despre ei mai demult prin intermediul acelei Careless Whisper de senzație. Este unul dintre puținele canale de YouTube care chiar face muzică și nu orice fel de muzică. Să aduci la stadiul anilor 30-50 muzica aceasta de zi cu zi nu este tocmai simplu. E nevoie de imaginație și bineînțeles, de voci extraordinare. PostmodernJukebox reușește cu brio să facă treaba asta și eforturile lor se văd în cifrele pieselor.

De exemplu, această reinterpretare a piesei Umbrella are peste 5 milioane de vizualizări în mai puțin de un an ceea ce mi se pare excelent pentru că este o muzică aparte, nu este muzică modernă sau comercială. Atunci când vezi că oamenii apreciază muzica de bună calitate, nu poți decât să te bucuri și să aștepți și alte interpretări la fel de bune de la acest PostmodernJukebox. Vă las clipul mai jos, să-mi spuneți dacă vă place sau nu prin intermediul comentariilor.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.