Clipul de mai jos este cu muzică bisericească și nu mă refer la lălăielile din Biserica Ortodoxă. Am descoperit de curând faptul că se poate cânta despre Dumnezeu într-o formă foarte plăcută, care să te facă să dai replay din nou și din nou. Este vorba despre muzica Bisericii Penticostale și chiar dacă mulți dintre voi veți fi de-a dreptul scandalizați de faptul că prezint așa ceva, sfatul meu este să dați play măcar 2 minute din 7 să vedeți despre ce este vorba.

De când am descoperit acest clip, am descoperit o pasiune, pentru muzica Bisericii Penticostale. Am ascultat câteva piese și nu am observat nici o erezie care să contravină ideii Bisericii Ortodoxe, așa că nu are sens să ne apucăm să analizăm dacă este bine sau nu să ascultăm muzica altei biserici față de cea întru care suntem botezați.

Se cântă despre Iisus și despre Dumnezeu, ceea ce e super ok. Nu contravine cu nimic cultului ortodox. Nu e ca la Martorii lui Iehova să zici că discutăm despre o cu totul altă religie.

Dacă sunteți curioși să vedeți despre ce este vorba, dați play la piesa de mai jos. Este cântată de formația Rugul Aprins, în frunte cu Toflea. Nici eu nu auzisem de ei până acum dar după ce am ascultat această piesă am făcut un mic research în acest domeniu și le-am găsit multe alte piese incredibile. Îmi place genul acesta de muzică și sunt de părere că trebuie promovat puțin chiar dacă aparține altei biserici. Vorba aia: ce-i frumos și lui Dumnezeu îi place, nu?

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.