În momentul în care te îndrăgostești de o femeie și ea de tine, tot ce-ți dorești mai mult este ca fericirea să dureze veșnic iar acest lucru poate fi pecetluit printr-o nuntă ca-n povești. Tot ce trebuie să faci este să lași ceva timp să treacă astfel încât să fii convins că acea femeie este sufletul tău pereche alături de care dorești un sigur drum până când moartea vă va despărți, și să o ceri apoi în căsătorie.

Dacă ești norocos și îți spune un „DA” categoric, poți răsufla liniștit, ți-ai găsit sufletul pereche. De aici mai departe lucrurile sunt simple. Următorul pas este să faci rost de cea mai frumoasă rochie de mireasă (bănuiesc că cel mai frumos inel l-ai ales deja și te-ai dus cu el să-ți primești „DA”-ul mult așteptat), și cea mai bună firmă din București specializată în buchete de mireasă.

Poate că mulți dintre voi veți spune că buchetul miresei nu este așa de important, însă eu vă zic un singur lucru: tot ce ține de mireasă este CEL MAI IMPORTANT, inclusiv acel buchet. E imperios necesar să cauți o firmă care se ocupă cu aranjamente florale de cea mai bună calitate și să faci rost de cel mai frumos buchet pentru cea mai frumoasă mireasă. Nu am fost niciodată de acord cu rabatul la calitate, cu atât mai puțin când vine vorba despre femeia ta.buchet-trandafiri-el-toro

Femeia visurilor tale merită cel mai frumos inel, cea mai frumoasă nuntă și cel mai frumos buchet de mireasă. Femeia visurilor tale merită tot ce-i mai bun și sunt sigur că dacă tu o consideri parte din sufletul tău, nu vei face rabat la calitate în ceea ce privește nunta. Nu știu ce fel de oameni sunt cei care fac nuntă de proastă calitate, parcă ar face economie pentru nunțile ce vin, parcă nu ar fi siguri că o singură nuntă fac în viața aceasta. Parcă nu vor să investească din cauza faptului că nu-și simt sufletul pereche în acea mireasă…

Se spune că în momentul în care te îndrăgostești, dai tot ce ai mai bun, ești pregătit să aduci și luna de pe cer dacă știi că femeia visurilor tale și-o dorește. Evident, în momentul în care vei ajunge la nuntă vei face tot posibilul să organizezi ceva de calitate, memorabil chiar. Sunt de părere că femeia pe care o iubești ca pe ochii din cap merită un eveniment unic, imposibil de uitat, aproape ca-n povești și este datoria ta să faci totul posibil.

În România există nunți de slabă calitate pentru că există o mentalitate destul de superficială. Oamenii se grăbesc să termine mai repede evenimentul, nu se străduiesc să-l transforme în ceva memorabil. Se uită să facă totul cât mai ieftin în loc să adune bani câteva luni pentru a avea parte de un eveniment de foarte bună calitate. Ei bine, tu dacă ești pregătit să faci pasul cel mare, sper că ești pregătit să faci rost de cel mai frumos inel, de cea mai frumoasă rochie și de cel mai frumos buchet de mireasă.

Fii pregătit să investești într-o nuntă pe care femeia visurilor tale nu o va uita niciodată.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.