Filmele de acțiune din India întrec orice limită. Am vizionat recent unul pe YouTube, mai bine zis secvența de mai jos, că nu am răbdare să văd un film întreg. Deci eu nu am văzut filme mai exagerate decât cele făcute în această țară. Nu degeaba și celebrul Bollywood, nu? Niște secvențe atât de puerile, încât te umflă și râsul. Niște super puteri de-astea inexplicabile, încadrate într-un primitivism absolut. Au încercat și ei să facă ceva gen Terminatorul dar au exagerat ca la nebuni…

Dacă cineva are chef să facă filme indiene cred că tot ce trebuie să facă este să ia notițe de la niște copii de grădiniță, să le pună imaginația în practică. Cred cu tărie că scenele din acest clip sunt puse la cale de niște copii. Altfel nu pot să îmi dau seama cum dumnezeului au făcut asemenea film. eu unul nu cred că aș putea niciodată să concep asemenea aberații. Cât de simplu în gândire trebuie să fii ca să dai naștere la asemenea tâmpenii?

Aveți clipul mai jos să vedeți ce și cum. Are ca de obicei multe dislike-uri, cum era de așteptat de fapt. Probabil copiii sau indienii au dat like, restul, oamenii serioși, au dat dislike… În fine, vă puteți da și voi cu părerea.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.