Eu când văd oameni talentați capabili să creeze nu doar muzică, dar și niște personaje teatrale de calitate, mă umplu de fericire. Chiar dacă în cele ce urmează vom discuta despre un claun trist, vă asigur că spectacolul pe care-l face  nu este deloc unul trist. Vocea de aur, cu siguranță o are și îmi pare rău că nu văd mai multe clipuri cu el pe net. Cele puține care sunt apar din cauza celor de la PostmodernJukebox despre care am mai discutat noi mai demult… Știți voi, cei care încercau să introducă în anii 30 – 50 piese contemporane. Dacă foarte multă lume este dornică să aducă în prezent melodii vechi, se pare că cei de la PostmodernJukebox fac exact inversul…

În clipul de mai jos apare Puddles Pity Party aka Sad Clown care interpretează o piesă celebră a celor de la Coldplay: Viva la Vida. Pe mine unul m-a impresionat destul de mult această interpretare, nu neapărat din cauza faptului că acest clovn are o voce extraordinară, însă când te uiți la el, trăiești cu adevărat melodia. Omul este un actor foarte bun și are o mimică a feței ieșită din comun. Clipul cu pricina este unul foarte apreciat de asemenea, cu peste 2 milioane de vizualizări acumulate în mai puțin de un an. Ceea ce-mi place mie cel mai mult este rația like-dislike. Dacă 27.000 de oameni au dat like, doar 796 au dat dislike. Asta înseamnă că melodia este o reușită, mai ales clipul. Este un clovn foarte expresiv iar acest lucru te captivează.

Aveți jos clipul cu pricina și sper să vă placă și vouă la fel de mult cum îmi place mie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.