Audiția Loredanei de la X Factor m-a impresionat foarte mult. Chiar dacă nu a sunat cine știe ce, m-a impresionat din multe alte motive. Bine, nu e cazul să spunem că nu a cântat bine, căci nu este așa, dar clar era loc și de mai bine. Totuși, din punctul meu de vedere, a cântat bine pentru că vine din lumea manelelor, o lume atât de hulită încât nici ea nu a vrut să  se identifice cu așa ceva la audiții.

Da, Loredana este Prințesa de Aur și nu a vrut să spună chestia asta. I-a fost rușine. De ce i-a fost rușine? Păi pentru că după cum știm cu toții, oamenii sunt foarte ciudați atunci când vine vorba despre gusturile muzicale. S-a temut că va fi blamată și că va fi făcută țigancă sau cine știe ce… E destul de dificil să cânți manele ani de zile apoi să vii la TV să cânți altceva.

Din punctul meu de vedere, Loredana a evoluat foarte mult cântând altceva. Pe Liviu Guță parcă l-am mai auzit cântând în engleză dintre toți maneliștii, așa că eu sincer apreciez acest gen de oameni. Ei vor să-și depășească condiția și să arate că pot să cânte și altceva, nu numai manele. Un om care vrea să evolueze este din punctul meu de vedere un om de apreciat.

Aveți mai jos audiția de la X Factor a Loredanei aka Prințesa de Aur, și sunt sigur că o să vă placă la fel de mult cum mi-a plăcut și mie. Fata cântă destul de bine ținând cont de faptul că a cântat muzică de petrecere toată viața. Pot spune că este de departe una dintre cele mai bune audiții de la X Factor de anula cesta și una dintre cele mai urmărite.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.