Am observat că tot mai mulți oameni foarte puțin amuzanți apar pe scena de la iUmor, emisiunea despre care aveam o părere destul de bună până nu demult. Din ediția  a doua, lucrurile au luat o întorsătură pe care am văzut-o și la Vocea României, și la X Factor, și la toate emisiunile făcute în România: calitatea a scăzut foarte mult și ideea de entertainment a început să emigreze către penibil. Cei care regizează asemenea emisiuni preferă să aducă pe scenă oameni care se fac de râs, nu oameni care să facă spectacol prin calitate. De ce aleg să facă acest lucru? Păi pentru că nu sunt profesioniști. E mult mai simplu să faci rost de penibili decât de oameni care chiar sunt talentați.

Narcis Zamfir este unul dintre exemplele cele mai elocvente care poate să scoată în evidență această situație. Adică omul nu are nici un fel de haz, dar reușește să irosească 10 minute din frumoasa emisiune. WTF? De ce ai aduce pe cineva care nu este amuzant într-un concurs de umor? Unde sunt preselecțiile și unde este mintea organizatorilor? Pe cuvântul meu că încep să mă simt din ce în ce mai jignit de atitudinea asta cu care se organizează la noi ceva, orice. De ce ai vrea să faci spectacol cu penibili? Am transformat televiziunea într-un circ ieftin din păcate.

Sper ca pe viitor să se schimbe ideea asta de entertainment, altfel o să renunț să mă mai uit la TV complet. Chiar nu am timp de pierdut cu toți nasolii, cu toți afonii, cu toți oamenii fără haz, cu toți oamenii care greșesc emisiunea? Vreau emisiuni de entertainment de calitate.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.