Cu toate că în ultimii ani am mai evoluat și noi ca societate, în continuare întâmpinăm dificultăți în momentele în care suntem un pic diferiți. Există foarte multe prejudecăți în mintea copiilor și a oamenilor în general, copiii nu prea au nici o vină întrucât sunt un produs finit ai altor oameni. În România se râde și se râde mult și fără pic de bun simț de cei care au o problemă fizică, din păcate. Există foarte mulți copii care nu doresc să poarte un aparat dentar cu ajutorul căruia să-și îndrepte dinții, tocmai din cauza faptului că societatea este foarte dură cu ei și batjocoritoare.

De fapt, cum spuneam și mai sus, nu prea contează vârsta, miștouri se fac indiferent de vârstă dar important este că asistăm la un început plăpând de schimbare. În plus, au apărut și aparatele dentare invizibile care nu mai iasă în evidență atât de clar cum ieșeau cele clasice. Din moment ce oamenii nu mai observă nimic, e clar că nu mai au nici subiect de miștouri, nu? E foarte traumatizant să se facă glume pe seama ta doar pentru că ești diferit și ai o problemă de sănătate și din păcate chestiile astea sunt foarte vii în România. Nimeni cu probleme nu scapă de răutatea și prostia celor din jur.

Totuși dacă vrei, poți să încerci un aparat dentar invizibil cu ajutorul căruia o să treci mai „nevăzut” printre miștocarii de serviciu, oamenii răi și cei nesimțiți. De asemenea, dacă ai un copil pe care trebuie să-l trimiți la școală printre alți copii ceva mai prost crescuți, un aparat dentar invizibil va reuși să îl ajute destul de mult. O să se ocupe de dinții lui astfel încât să-i îndrepte și îl va scăpa de situațiile penibile. Dacă ești curios să afli cât costă un aparat dentar invizibil la City Dent, accesează linkul din articol și vei intra în posesia tuturor informațiilor utile. Sunt de părere că în ziua de azi suntem nevoiți să apelăm la asemenea „artificii” pentru a scăpa de o mentalitate încă în curs de tranziție.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.