Ionuț Rusu este de departe unul dintre cei mai buni comedianți care au venit la iUmor. El este omul care a reușit să-l facă pe Cheloo să se sufoce de râs și pe bună dreptate. Omul a recitat rugăciunea ortodoxă Tatăl Nostru, în varianta moldoveanului, ardeleanului, craioveanului adică olteanului și a ungurului la final. A făcut o treabă destul de bună întrucât a reușit să strângă în două săptămâni peste 2.6 milioane de vizualizări la clipul cu pricina, ceea ce este mai mult decât ok.

Ionuț Rusu reușește să imite aproape perfect mentalitatea celor 4 personalități regionale, scoțând în evidență cele mai mari probleme și cea mai aprigă ranchiună. Mie mi-a plăcut foarte mult acest Ionuț Rusu și vi-l recomand și vouă. Aveți mai jos clipul lui și chiar dacă se întinde pe aproape 10 minute, va reuși să vă bine dispună. Este genul de clip pe care vi-l recomand să-l priviți la final de zi atunci când ați avut parte de multe probleme. O să vă facă să râdeți într-un hal fără de margini.

Ionuț Rusu este cu siguranță unul dintre posibilii câștigători ai acestei emisiuni. Cu toate că suntem abia la început, mie unul mi s-a părut atât de bun încât nu cred că o să vină cineva să-l detroneze. Dacă anul trecut au fost foarte mulți concurenți buni precum Nae Nicolae și Vlad Grigorescu, la iUmor de anul acesta nu am văzut pe nimeni care să strălucească mai tare decât acest Ionuț Rusu. Priviți clipul de mai jos și aștept să-mi spuneți cum vi se pare, dacă aveți aceeași opinie ca și mine. Și nu în ultimul rând, nu uitați să lăsați un comentariu.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.