SHARE

Piața pieselor și consumabilelor auto din România este o glumă proastă pentru că se împarte între două mari extreme, după cum urmează: la polul nord sunt piesele de calitate care sunt foarte scumpe, la polul sud se află piesele foarte ieftine, contrafăcute la a 7-a mână bineînțeles, care costă foarte puțin și nu sunt deloc de calitate. Întrebarea este dacă poți cumva să cumperi niște piese pentru Opel care să se încadreze undeva la mijloc între cei doi poli? Adică să fie de calitate medie cu un preț decent? Ei bine, găsești super prețuri la piesele Opel pe AutoAtu.ro.

AutoAtu.ro este unul dintre puținele magazine din România care vinde piese noi pentru Opel, de calitate, la prețuri suficient de bune ca să ți le permiți. De cele mai multe ori, piese auto Opel se vând la magazinele din oraș cu prețuri foarte mari cu toate că sunt de calitate foarte proastă. De cele mai multe ori, piese ieftine Opel sunt sinonim cu dezastrul dacă nu ești atent de unde cumperi. De-asta am spus la început că piața pieselor auto din România este o glumă proastă. Niciodată nu ești sigur că ai făcut o afacere bună, cumpărând de la magazinele din oraș.

Dacă optezi să cumperi piese auto Opel online, lucrurile se schimbă destul de mult. Online-ul este cred singurul mediu în care se vând piese auto de calitate ceva mai bună pentru că sunt niște magazine care nu au vad comercial. În incintele lor nu intră nimeni întâmplător. Clienții vin în urma unor investiții făcute în promovare și nimeni nu-și permite să-și bată joc de ei. Aceștia fiind spuse, sunt de părere că poți să găsești piese auto Opel de calitate medie, la un preț mediu care să reflecte această calitate doar online, în magazine de genul celor de la AutoAtu.ro.

Există piese auto ieftine care să fie și de calitate dar trebuie să le cauți unde trebuie, nu la magazinul de piese auto din chioșcul de 2 metri pătrați de la colț. Acolo cu siguranță vei avea parte de țepe și de compromisuri care mai de care mai ciudate.

Articole Recomandate

VIDEO – Ce este travertinul si unde il folosim? Travertinul este o roca sedimentara poroasa de calcar, in tonuri de la galbui, bej, pana la maro-brun. Placile din travertin sunt folosite ca materiale de constructie, la placatul fatadelor caselor, p...
3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here