Akcent este una dintre formațiile de muzică românească de calitate cu care eu unul am crescut. De fapt, a apărut pe când aveam eu vreo 13-14 ani și a reușit să rămână activă foarte mult timp. Era atunci o perioadă destul de bună și apăreau foarte multe trupe care scoteau un hit apoi nu se mai auzea nimic despre ele. Akcent a fost una dintre puținele formații, alături de 3rei Sud Est care au rezistat și au reușit să răzbească din cauza faptului că au făcut muzică de calitate.

Știu că este greu să spui că muzica din România este de calitate, cu toate acestea, dacă veți avea 10 minute să ascultați câteva piese ale celor de la Akcent, veți observa că sunetul e un pic altfel, este de calitate. Eu mă bucur să văd că oamenii au reușit să răzbească în timp și chiar dacă nu mai sunt ei atât de cunoscuți cum erau acum 15 ani, piesele lor reușesc încă să acumuleze milioane de vizualizări pe YouTube și să se audă pe radio. Asta înseamnă după părerea mea să faci muzică de calitate.

Aveți mai jos una dintre piesele aduse la viață de trupa Akcent alături de Lora, intitulată Lasă-mă așa. Pe YouTube, stă destul de bine cu aproape cu jumătate de milion de vizualizări în mai puțin de două zile. A fost lansată de Roton Music pe data de 28 octombrie și cred că este un semn foarte bun. Așteptăm și alte piese de la Akcent și sper să existe ca trupă și peste 20 de ani. Voi? Ați auzit de trupa Akcent? Dacă nu, sunt curios cum vi se pare piesa.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.