În momentul în care dorești să extinzi restaurantul cu o terasă, ajungi la concluzia că nu vei putea face treaba asta de unul singur, nu vei putea să faci asta nici măcar ajutat de prietenii tăi cei mai buni. De ce? Păi pentru că acea terasă trebuie să fie frumoasă, foarte bine construită astfel încât să nu aibă clienții probleme și nu în ultimul rând, trebuie să aibă un design unic, revoluționar, modern și luxos. Clienții care stau la terasa restaurantului tău trebuie să se simtă extraordinar și nu vei putea să-i faci să se simtă așa decât dacă apelezi la o firmă specializată în amenajări de restaurante, care va veni cu idei amenajare terasă restaurant de nota 10+.

Cei care se ocupă cu design exterior terase sunt destul de puțini la număr, 1design.ro este firma cu cele mai multe solicitări din câte știu eu, puteți vedea pe site-ul lor mai multe terase duse la bun sfârșit. Acesta este motivul pentru care eu unul îi recomand și am să fac treaba asta întotdeauna atât timp cât avem pretenția să evoluăm și să ajungem și noi ca occidentalii. Ca să fim occidentali, trebuie să lăsăm la o parte gândurile astea de genul „lasă că pot să fac eu terasa și ies și mai ieftin”… De acord, dacă-ți construiești singur terasa clar vei ieși mai ieftin dar sunt de părere că atunci când vine vorba despre confortul clienților tăi, merită să faci o investiție sigură.

În plus, amenajarea unei terase nu e un lucru atât de simplu cum pare, din gură da, imediat se construiește totul. E mai aiurea atunci când se trece la practică. De exemplu, nu mulți sunt patronii de restaurante care au bun gust. Decât să transformi terasa într-un kitsch (cum de altfel se întâmplă des în România), mai bine apelezi la o firmă specializată în design exterior terase și totul va fi bine din prima. Este o investiție care merită fiecare leu pentru că după cum spuneam și mai devreme, ai tăi clienți merită calitate și o vei putea aduce doar cu ajutorul celor care se pricep.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.