În Mama Rusie, oamenii merg atârnați de autobuz, nu în autobuz. Ei bine, acesta este exemplul de astăzi, un tip care nu numai că circulă târât de un autobuz, dar este călcat și de o dubă de marfă. Evident, fiind în Mama Rusie, omul nu are absolut nimic. După ce duba trece peste el asemenea unui tăvălug, omul se ridică fără nici cea mai mică problemă și dă senzația că ar vrea să sară la bătaie la cel cu duba, tipic rusesc… Deci eu așa ceva nu am mai văzut niciodată și pe-o parte mi se pare amuzant, pe altă parte mi se pare incredibil, nici nu știu la ce categorie să încadrez clipul.

Oricum omul care a urcat clipul pe net a fost foarte inspirat și a pus muzica din Terminatorul, se potrivește la fix. Și peste dihania din film trecea chiar și tirul și nu pățea nici pe dracu. Se potrivește în acest context de minune. Deci eu așa ceva nu am mai văzut până acum și ce dracului căuta omul acela să atârne de  autobuz? E clar că șoferul autobuzului nu avea cum să-l vadă dar ce căuta el acolo? Avea impresia că poate ține autobuzul în loc sau ce dumnezeului făcea acolo?

Cred că oamenilor nu le mai curge demult sânge prin vene ci alcool. Nu cred că un om treaz ar face așa ceva, nu văd de ce… Aveți și voi clipul mai jos și poate veți încerca să-l înțelegeți voi mai bine ca mine. Mie mi se pare cel puțin ridicol, cam ca filmele care se fac prin India, le pun cam pe același palier al ridicolului. Dar cine știe, poate că există într-adevăr Terminatori prin Mama Rusie.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.