SHARE

De-a lungul timpului, am văzut o sumedenie de invenții care mai de care mai interesante și mai năstrușnice, menite să îmbunătățească relația câine-stăpân-mediul înconjurător. Ei bine dintre toate minunile pe care le-am văzut până acum, această pungă specială atașată de fundul câinelui este de departe cea mai năzdrăvană.

Într-o lume civilizată, nu în România, oamenii când ies cu câinii prin parcuri le strâng rahații cu ajutorul punguliței speciale și a unei lopeți. Așa se face prin Europa, Statele Unite, locuri în care oamenii au suficient bun simț încât să realizeze că nu e plăcut să calci prin iarbă în rahat de câine. Astfel, punga minune are să scape stăpânii de câini de efortul colectării rahatului.

Se numește Magic Poop Colector – în română colectorul de rahat magic și pare să se atașeze cu ceva magnet de un ham. Câinele nu-l simte și astfel el continuă să-și facă nevoile, rahatul căzând direct în pungă, nu pe stradă. Stăpânul nu are nimic de făcut în plus decât să ia punga și să o arunce la gunoi, nu mai are nevoie de lopată sau ceva de genul. Totul e mult mai ok așa, mai puțin scârbos.

Eu aștept cu ardoare să văd chestia asta pe la magazinele din România, întrucât eu aș cumpăra dispozitivul și l-aș dat stăpânilor de câini pe care-i văd zi de zi prin pădure cum își lasă animalele să se cace fix pe alee, nici măcar prin iarbă. Sau nu știu, poate că pe alee le convine și lor, or spune că măcar nu ai parte de surprize. În iarbă nu se vede rahatul, în schimb pe alee în vezi și îl ferești. Aveți mai jos un clip cu minunăția de pungă colectoare.

Articole Recomandate

Marea Britanie ar fi o țară super dacă nu ar avea circulația pe invers De multe ori am încercat să înțeleg de ce naiba se circulă pe invers în Mare Britanie și cine este acel arhitect spart care a proiectat în antichitate orașele pe invers. Mai în glumă mai în serios, po...
Cel mai mult am urât rudele bârfitoare Știți voi despre care zic, despre rudele care pe tine personal nu te sună niciodată să te întrebe ce faci sau dacă ești bine, dar au grijă să se intereseze pe la apropiați despre activitățile pe care ...
Despre școală și țigani Foarte multă lume are o problemă cu țiganii în România. Uneori pe bună dreptate, alteori doar din cauza rasismului. În fine, nu despre asta vom discuta în cele ce urmează ci despre clipul lui Răzvan A...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here