SHARE

De-a lungul timpului, am văzut o sumedenie de invenții care mai de care mai interesante și mai năstrușnice, menite să îmbunătățească relația câine-stăpân-mediul înconjurător. Ei bine dintre toate minunile pe care le-am văzut până acum, această pungă specială atașată de fundul câinelui este de departe cea mai năzdrăvană.

Într-o lume civilizată, nu în România, oamenii când ies cu câinii prin parcuri le strâng rahații cu ajutorul punguliței speciale și a unei lopeți. Așa se face prin Europa, Statele Unite, locuri în care oamenii au suficient bun simț încât să realizeze că nu e plăcut să calci prin iarbă în rahat de câine. Astfel, punga minune are să scape stăpânii de câini de efortul colectării rahatului.

Se numește Magic Poop Colector – în română colectorul de rahat magic și pare să se atașeze cu ceva magnet de un ham. Câinele nu-l simte și astfel el continuă să-și facă nevoile, rahatul căzând direct în pungă, nu pe stradă. Stăpânul nu are nimic de făcut în plus decât să ia punga și să o arunce la gunoi, nu mai are nevoie de lopată sau ceva de genul. Totul e mult mai ok așa, mai puțin scârbos.

Eu aștept cu ardoare să văd chestia asta pe la magazinele din România, întrucât eu aș cumpăra dispozitivul și l-aș dat stăpânilor de câini pe care-i văd zi de zi prin pădure cum își lasă animalele să se cace fix pe alee, nici măcar prin iarbă. Sau nu știu, poate că pe alee le convine și lor, or spune că măcar nu ai parte de surprize. În iarbă nu se vede rahatul, în schimb pe alee în vezi și îl ferești. Aveți mai jos un clip cu minunăția de pungă colectoare.

Articole Recomandate

Trenul care circulă cu 500 km/h Maglev. Trenul japonez care circulă cu 500 de kilometri pe oră. WOW, uneori rămâi fără cuvinte pur și simplu. Oare cu câte mii de ani este Japonia în fața noastră? Oare cum la ei se poate face așa cev...
O zi din viața unui șofer – merchandiser de la Coca-Cola E destul de dificil să lucrezi ca șofer profesionist, d-apăi să mai fii și merchandiser, să tragi ca Hercule toată ziua de baxuri cu suc, să aranjezi toată marfa la raft și așa mai departe. Ei bine, i...
Procesul Etapei cu Bendeac și finaliștii iUmor Fraților, anul acesta la iUmor a ieșit ditamai scandalul. De ce? Păi din foarte multe motive, concurenții au început să creadă tot mai intens că întregul show este regizat și că de câștigat câștigă ci...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here