SHARE

Să călătorești în străinătate nu mai e un lucru atât de important cum era pe vremuri. În ziua de azi te poți urca în avion și în doar câteva ore poți să ajungi la capătul pământului. Dar ce faci dacă nu-ți place avionul sau nu vrei să mergi cu avionul? Ei bine, există variantă autocarul. Poți cumpăra bilete de autocar Eurolines și ajunge în orice colț al Europei fără bătăi de cap iar în cele ce urmează vom scoate în evidență 3 dintre cele mai importante motive pentru care ai putea să folosești autocarul în călătoriile tale, nu avionul.

3 motive să cumperi bilete de autocar în detrimentul biletelor de avion

  1. Prețul bielelor este mai mic. Nu știu câți dintre voi ați cumpărat bilete de avion, dar lăsând la o parte pomenile de genul 15 euro dus-întors când au companiile aeriene locuri goale de umplut, costurile unui bilet de pe azi pe mâine poate să depășească 400 de euro. Prețul unui bilet de autocar către Europa se zbate pe la suta de euro indiferent de momentul în care-l cumperi.
  2. Autocarul oprește și în orașe fără aeroport. În România nu prea există aeroporturi. Eu dacă vreau să zbor cu avionul din Severin la Munich de exemplu, trebuie să pierd jumătate de zi doar să ajung într-un oraș care are aeroport, în cazul meu București sau Timișoara. Așa mai bine iau direct autocarul Eurolines chiar dacă este ceva mai lent. În plus, autocarul te poate lăsa și în Germania ceva mai aproape de destinație pentru că peste tot în lume aeroporturile sunt situate mult în afară.
  3. Este un mijloc de transport mai puțin stresant. Mie mi-e frică să zbor cu avionul și nu mi-e aiurea să recunosc treaba asta. Nu am zburat niciodată și sincer să fiu nici nu aș fi prea încântat. Nu-mi place riscul mai ales că vedem cu toții pe la știri tot felul de accidente. Pe șosea chiar dacă aparent este mult mai periculos, nu este chiar așa. Mie mi se pare mai sigur pe șosea.

Articole Recomandate

3 sfaturi pentru cei care doresc să investească în Ethereum multă lume dorește să investească în ea la ora actuală. Este mai ieftină decât Bitcoin și are șanse mai mari să crească decât cea mai veche monedă virtuală din lume. Dacă doriți și voi să investiți în...
Alb, roșu, roz sau galben? Care buchet de trandafiri va impresiona cel mai tare?... Femeile adoră trandafirii, adoră să primească atenție, adoră să vadă că cineva se gândește la ele într-un mod cu totul special. Nu e nimic ciudat legat de acest aspect, cred că tuturor ne place să ne ...
BikeXCS, partener oficial în programul „Biciclisti în București 2018” Ai un Voucher de 500 de lei prin proiectul „Bicicliști în București” lansat de Primăria Capitalei? Vino în magazinele BikeXCS din București pentru a-ți achiziționa o bicicletă! Bicicletele achitate cu...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here