SHARE

Să călătorești în străinătate nu mai e un lucru atât de important cum era pe vremuri. În ziua de azi te poți urca în avion și în doar câteva ore poți să ajungi la capătul pământului. Dar ce faci dacă nu-ți place avionul sau nu vrei să mergi cu avionul? Ei bine, există variantă autocarul. Poți cumpăra bilete de autocar Eurolines și ajunge în orice colț al Europei fără bătăi de cap iar în cele ce urmează vom scoate în evidență 3 dintre cele mai importante motive pentru care ai putea să folosești autocarul în călătoriile tale, nu avionul.

3 motive să cumperi bilete de autocar în detrimentul biletelor de avion

  1. Prețul bielelor este mai mic. Nu știu câți dintre voi ați cumpărat bilete de avion, dar lăsând la o parte pomenile de genul 15 euro dus-întors când au companiile aeriene locuri goale de umplut, costurile unui bilet de pe azi pe mâine poate să depășească 400 de euro. Prețul unui bilet de autocar către Europa se zbate pe la suta de euro indiferent de momentul în care-l cumperi.
  2. Autocarul oprește și în orașe fără aeroport. În România nu prea există aeroporturi. Eu dacă vreau să zbor cu avionul din Severin la Munich de exemplu, trebuie să pierd jumătate de zi doar să ajung într-un oraș care are aeroport, în cazul meu București sau Timișoara. Așa mai bine iau direct autocarul Eurolines chiar dacă este ceva mai lent. În plus, autocarul te poate lăsa și în Germania ceva mai aproape de destinație pentru că peste tot în lume aeroporturile sunt situate mult în afară.
  3. Este un mijloc de transport mai puțin stresant. Mie mi-e frică să zbor cu avionul și nu mi-e aiurea să recunosc treaba asta. Nu am zburat niciodată și sincer să fiu nici nu aș fi prea încântat. Nu-mi place riscul mai ales că vedem cu toții pe la știri tot felul de accidente. Pe șosea chiar dacă aparent este mult mai periculos, nu este chiar așa. Mie mi se pare mai sigur pe șosea.

Articole Recomandate

Copilul tău vrea să se joace? Iată de ce ar fi mai indicată o consolă Orice copil născut în era modernă o să dorească jocuri moderne. Așa cum noi ne jucam cu console TV când eram mici, la fel și copiii din ziua de azi or să-și dorească jocuri pe calculator. Ei bine, în ...
Principalele avantaje ale unui autocolant auto Vopsitul unei mașini poate să aducă după sine multă nemulțumire și bătaie de cap dacă stăm să ne gândim mai bine cum sau cine sunt meseriașii care execută acest timp de lucrare. Din păcate, nu prea ma...
A revenit moda creditului cu buletinul În urmă cu vreo 10 ani, înainte să izbucnească celebra criză economică, erau la modă creditele cu buletinul. Oamenii făceau credite pentru absolut orice, de la electrocasnice la mașini, ori pur și sim...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here