SHARE

Ucraina, Rusia, țările în care limba rusă este la modă sunt capabile să ofer un spectacol mult mai calitativ prin intermediul emisiunilor de genul X Factor sau The Voice. Am constatat treaba asta de multe ori iar în cele ce urmează vom prezenta un clip de la X Factor Ucraina cred, în care un duet a interpretat foarte bine piesa Обернитесь.

Eu unul nu am văzut pe la noi interpretări atât de bune la nici un spectacol, la nici un sezon. Nu știu frate cum fac străinii să aducă la concursuri de genul oameni cu adevărat talentați. Eu unul pur și simplu sunt sătul de mediocritatea care se desfășoară pe micile ecrane românești, de-asta sunt mereu în căutare de talente chiar și în tabăra rusă, mult hulită. Or fi rușii înapoiați, or fi retardați, faceți-i cum vreți, dar sunt mult peste noi în ceea ce privește calitatea entertainment-ului TV.

Chiar nu știu, poate că oamenii care fac asemenea emisiuni chiar își dau interesul să găsească oameni buni. În România cred că e un miserupism general, generat de faptul că românii se uită la orice, indiferent de calitate. Păi dacă românii se uită la orice, de ce să se mai chinuie oamenii aceia să alerge după candidați buni, de calitate, talentați? Fac și ei o preselecție la care se prezintă toți nebunii și toți mediocrii și e suficient. Mai bagă un nebun printre mediocrii ca să iasă circ și e suficient pentru poporul român. Dacă-i dai românului circ e de ajuns, nici pâine nu-i mai trebuie.

Aveți interpretarea Обернитесь a duetului rusesc mai jos, sunt sigur dacă o să vă placă, mie unul mi-a plăcut destul de mult.

Articole Recomandate

Mc Lynchy și IRM Astăzi o să vorbim despre rap-ul irlandez și despre Mc Lynchy. Nu știu voi dacă ați auzit despre acest „gen muzical”, însă mie îmi place foarte mult mai ales în ideea în care discutăm despre improviza...
Celine Tam este viitoarea Celine Dion America's Got Talent 2017. Bine, nu doar juriul a rămas cu gura căscată, ci întreaga lume. Audiția ei a apărut ieri pe YouTube și în mai puțin de 24 de ore clipul ei a adunat 3 milioane de vizualizări...
A supraviețuit unui accident aviatic și are o voce de aur Nu știu cât de norocos trebuie să fii ca să cazi cu avionul de la 10.000 de metri înălțime și  din 109 oameni să moară 107, iar tu și cu încă o tipă să fiți singurii supraviețuitori. Tipa asta a tr...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here