SHARE

Ucraina, Rusia, țările în care limba rusă este la modă sunt capabile să ofer un spectacol mult mai calitativ prin intermediul emisiunilor de genul X Factor sau The Voice. Am constatat treaba asta de multe ori iar în cele ce urmează vom prezenta un clip de la X Factor Ucraina cred, în care un duet a interpretat foarte bine piesa Обернитесь.

Eu unul nu am văzut pe la noi interpretări atât de bune la nici un spectacol, la nici un sezon. Nu știu frate cum fac străinii să aducă la concursuri de genul oameni cu adevărat talentați. Eu unul pur și simplu sunt sătul de mediocritatea care se desfășoară pe micile ecrane românești, de-asta sunt mereu în căutare de talente chiar și în tabăra rusă, mult hulită. Or fi rușii înapoiați, or fi retardați, faceți-i cum vreți, dar sunt mult peste noi în ceea ce privește calitatea entertainment-ului TV.

Chiar nu știu, poate că oamenii care fac asemenea emisiuni chiar își dau interesul să găsească oameni buni. În România cred că e un miserupism general, generat de faptul că românii se uită la orice, indiferent de calitate. Păi dacă românii se uită la orice, de ce să se mai chinuie oamenii aceia să alerge după candidați buni, de calitate, talentați? Fac și ei o preselecție la care se prezintă toți nebunii și toți mediocrii și e suficient. Mai bagă un nebun printre mediocrii ca să iasă circ și e suficient pentru poporul român. Dacă-i dai românului circ e de ajuns, nici pâine nu-i mai trebuie.

Aveți interpretarea Обернитесь a duetului rusesc mai jos, sunt sigur dacă o să vă placă, mie unul mi-a plăcut destul de mult.

Articole Recomandate

Da, anul acesta la Vocea României a câștigat cineva cu potențial Anul acesta la Vocea României a câștigat o tânără din Echipa Smiley, pe nume Ana Munteanu. Bine, nu are importanță de la ce echipă vine, important este că a făcut față concurenței foarte acerbe și a r...
Mc Lynchy și IRM Astăzi o să vorbim despre rap-ul irlandez și despre Mc Lynchy. Nu știu voi dacă ați auzit despre acest „gen muzical”, însă mie îmi place foarte mult mai ales în ideea în care discutăm despre improviza...
Concurentul de 10 ani care a stins lumina celor trei bucătari planetari Cine a spus că în România nu mai există tineri talentați și înzestrați de la Dumnezeu, să-și dea două palme și să iasă din cameră. Astăzi vom discuta despre fenomenul Alexandru Mîrț care la numai 10 a...
Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here