Am auzit recent una dintre cele mai frumoase variante de Careless Whisper – piesa lui George Michael bineînțeles… Este o variantă de jazz  interpretată așa ca pe la 1930 și mi se pare cel puțin genială pentru că am spus de multe ori că această melodie ar suna extraordinar dacă ar avea un ritm puțin mai alert. Se pare că cineva mi-a ascultat rugămințile și a adus la viață piesa asta.

A fost postată pe YouTube în 2014, adică acum vreo 2 ani și jumătate și de atunci a strâns peste 10 milioane de vizualizări ceea ce mi se pare cel puțin extraordinar. Nu e așa simplu să aduci la viață o piesă cu un asemenea suflu iar faptul că saxofonistul Dave Koz a participat, nu poate decât să dea piesei o autenticitate și o calitate mult peste medie. Vocalista este de asemenea foarte bună și se numește Robyn Adele Anderson, în cazul în care vreți să o căutați pe net să vedeți ce mai cântă.

Am să vă las mai jos clipul cu pricina și sunt curios dacă veți fi de accesai părere cu mine. Eu unul chiar îmi imaginez  piesa asta cântată la 1930, vremuri în care dansul era unul foarte energic și reușea cu brio să te pună în mișcare. De multe ori am impresia că m-am născut în secolul greșit, că ar fi trebui să mă nasc pe la 1900, alții erau oamenii atunci chiar dacă asta ar fi însemnat să mă duc și la război, la ambele poate. Mi-a plăcut fenomenal această interpretare pentru că sunt mare fan al muzicii interbelice din Statele Unite și nu numai… Sunt curios voi ce părere aveți… Aveți clipul mai jos

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.