Dumnezeul mare, deci așa ceva. Mie unul nu mi-a venit să cred când am văzut. Deci pe scurt ca să nu o lungim mai mult decât necesar: un reporter de televiziune a vrut să arunce un topor într-o țintă amenajată și a nimerit un toboșar din cauza faptului că a aruncat prea tare și toporul a reușit să treacă peste ținta cu pricina. Reporterul cu pricina lucra pe atunci la celebra televiziune de știri Fox News, destul de renumită se pare pentru accidentele provocate de către reporteri LIVE.

Să ne întoarcem așadar la clipul nostru, cel cu toporul aruncat aproape în capul toboșarului de după ținta special amenajată. Acum, eu nu știu ce să cred, că pe-o parte situația este de-un comic absolut ieșit din comun, pe altă parte mă gândesc cât de urât putea să se termine povestea asta dacă acel topor nimerea în capul omului, nu în mână. Deci, aveți aici exemplul cât se poate de concret pentru cum NU se aruncă un topor, mai ales dacă ești reporter TV și totul se poate transforma într-un circ.

Reportajul pe care îl voi pun mai jos aparține celor de la CNN care pe lângă epica bătălie cu toporul al reporterului Fox News, va mai prezenta câteva cazuri prin care reporterii Fox s-au făcut de rahat bine de tot. Se pare că acolo unde se implică, iasă dezastru. Sunt tare curios care este părerea voastră legată de acest clip, așa că v-aș ruga să nu ezitați să lăsați un comentariu. De asemenea, dacă mai aveți idei de clipuri asemănătoare care să înfățișeze prostii ale reporterilor, semnalați-le în comentarii. Internetul este plin de asemenea clipuri pentru că de ce să nu o zicem, reporterii de televiziune sunt și ei tot oameni și greșesc destul de des.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.