Întotdeauna am apreciat oamenii talentați care sunt capabili să aducă în prim plan lucruri pe care nu le-a mai făcut nimeni. Asta numesc eu talent, asta numesc eu personalitate. Din păcate sunt tot mai puțini cei care pot veni la concursurile de talente cu ceva nou, care să uimească, capabili să facă spectacol și să te facă pe tine spectator să tresari de emoție.

Ei bine, despre Anne se poate spune orice, numai că este banală nu. Anne este o nemțoaică extraordinară care a reușit să impresioneze cu al ei spectacol de păpuși la Britain-s Got Talent.

Dacă spectacole cu păpuși a mai văzut lumea, sunt sigur că spectacole cu păpuși confecționate din propriile picioare nu a mai văzut nimeni. Da, efectiv femeia stă cu picioarele în sus și spune o poveste destul de interesantă și emoționantă folosindu-se doar de picioarele sale. Da, știu că nu pare ceva foarte ok să stai cu picioarele în sus în fața a milioane de oameni, dar cred că arta cere sacrificii, nu? Mie-mi place la nebunie ideea lui Anne pentru că este originală și actul este foarte emoționant. Sunt sigur că va fi la fel de impresionant și pentru voi.

Anne a apărut la Britain-s Got Talent pe data de 7 mai și cred că de atunci nu avea cum să ajungă acest clip la toți internauții. Sunt de părere că nu trebuie să irosim niciodată ocazia de a prezenta oameni atât de talentați și de originali, așa că nu am de gând să sar peste prestația Annei. O aveți în clipul de mai jos iar în cazul în care considerați că mai există ceva asemănător (eu unul nu am găsit nimic), sunteți liberi să puneți clipul comentarii la acest articol.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.