În acest moment sunt foarte multe librării pe net, însă în momentul în care ai nevoie de o carte ceva mai specială, eventual un volum original în engleză, nu tradus de niște oameni cu 12 clase, nu prea ai de unde să cumperi. Ei bine, cei care doresc volume cât se poate de originale pot acum să se bucure, există book-express.ro. Aceasta este una dintre cele mai interesante librării pe care am avut ocazia să le frunzăresc online și am fost plăcut impresionat.

Cum trebuie să arate o librărie online adevărată?

O librărie adevărată trebuie să aibă și cărți care nu sunt la modă, măcar dacă nu le au în stoc, să se poată face comandă. O librărie adevărată trebuie să pună la dispoziție și volumele originale dacă discutăm despre literatura internațională, nu doar variantele în română pentru că știm cu toții că cele traduse NU SUNT ÎN REGULĂ de cele mai multe ori. Doar nu își imaginează cineva că în România se lucrează cu profesioniști în ale traducerii volumelor internaționale, stați liniștiți.

O librărie adevărată trebuie să-ți pună la dispoziție niște volume de calitate, imprimate pe hârtie bună, nu pe hârtie de ziar. Priviți cărțile cu 30-35 de lei pe care le puteți cumpăra online, coperta ce mai e frumoasă, că în rest zici să sunt foi de ziar, un pic mai groase doar. O carte trebuie să fie și calitativă în ale materialelor folosite pentru imprimare, chiar dacă mesajul este cel care contează cu adevărat. Cărțile trebuie să fie frumoase și de calitate, nu frumoase doar în interior.

Când cumperi cărți de la librărie, trebuie să fii mulțumit și din multe puncte de vedere, iar singura librărie care merită atenție în online este book-express.ro. Acolo veți găsi cărți în variantele originale, ne traduse, acolo veți găsi cărți de o calitate superioară din punct de vedere al hârtiei folosite pentru imprimat. Sunt câteva criterii care după mine, sunt esențiale în stabilirea serozității unui magazin online. Poate că pentru mulți dintre voi, o carte este un simplu obiect, însă cei care sunt cu adevărat pasionați de citit, vor înțelege foarte bine despre ce vorbesc… Cartea trebuie să fie de calitate!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.