Purple Rain este una dintre cele mai dificile piese de interpretat pentru că este una dintre piesele celebre ale regretatului Prince. A venit la Britain-s Got Talent cu un sac de speranțe și a plecat aplaudată de o sală întreagă, inclusiv de jurați.  Chiar dacă are doar 18 ani, Chelsea are o voce senzațională și arată la fel de senzațional. Este o fată foarte frumoasă și talentată care a reușit să-și deschidă un drum destul de interesant în 2012 prin intermediul acestei emisiuni.

După cum spuneam mai sus, nu mulți sunt cei care pot să interpreteze o asemenea piesă și sunt de părere că cei care îi aduc plusvaloare merită prezentați întotdeauna. Concursurile de talente au darul de a scoate la iveală oameni simpli, oameni care poate nu au mai fost niciodată în lumina reflectoarelor și sunt mai mult decât sigur că vom mai auzi despre Chelsea mai târziu. A fost doar începutul pentru ea. În plus, cred că a fost una dintre cele mai bune interpretări „Purple Rain” LIVE.

Sunt curios voi ce părere o să aveți despre această fermecătoare Chelsea… Aș vrea să-mi lăsați un comentariu să-mi spuneți dacă v-a plăcut sau dacă nu, ce-i lipsește? Eu unul cred că pentru 18 ani este mai mult decât ok ceea ce a reușit ea să facă. Dacă veți căuta pe net această piesă cu siguranță veți vedea că nu mulți sunt cei care o cântă sau cei care o aleg pentru un concurs de talente. De asemenea, dacă aveți și voi interpretări preferate pentru această piesă vă rog să le puneți în comentarii să facem un fel de comparații și de schimb de gusturi.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.