În cele ce urmează vă voi prezenta un clip care după părerea mea, este una dintre cele mai mișto farse pe care le-am văzut pe internet în ultima vreme. Este o farsă de bun simț chiar dacă la final omul are să-și păgubească ceva pepeni. Mai exact, niște indivizi bagă niște sfori sau lanțuri (nu văd exact pentru că acest clip nu este unul înregistrat la calitate ceva mai bună)  în 2 pepeni apoi se duc să-i cântărească. Ce să vezi? Când să le facă omul dop să guste, hopa și sfoara…

După ce pepenarul are parte de 2 experiențe de genul, se enervează și se duce să desfacă toți pepenii care-i pică la îndemână, în căutare de sfori sau lanțuri sau ce draci bagă cei doi tipi puși pe șotii. Evident, în momentul în care farsa este demascată, se lasă cu pepeni bine plasați în cap și indignare specifică. Din punctul meu de vedere, este una dintre cele mai mișto farse pe care le-am văzut în ultimii ani pe internet. Este simplă și nu implică mari resurse financiare.

Acum, nu știu ce aș face dacă aș fi în locul pepenarului. Probabil că aș fi luat și eu la puricat pepenii din acea regiune pentru că e cel puțin ciudat să găsești lanțuri de argint sau ce dracu au băgat cei doi idioți în pepeni. Aștept să-mi spuneți cum vi se pare farsa asta, căci eu unul am râs destul de serios și am salvat clipul să v-o prezint și vouă. Nu am dat de clip până acum, chiar dacă se pare că este înregistrat de ceva vreme, de prin 2015.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.