Asta e de departe una dintre cele mai tari farse pe care le poți face cuiva care nu stă pe net de dimineața până seara astfel încât să ia act de asemenea clipuri. E drept, YouTube este plin de ele, dar se pare că întotdeauna se mai găsește câte unul care a trăit 40 de ani sub o piatră sau în peșteră. Eu nu pot să înțeleg nici pe cei care cad în plasă cu farsa asta. Cât de prost să fii să ai impresia că cineva poate să lovească ținând lingura în gură atât de tare? Nici Hercule  nu cred că era în stare de așa ceva

Am văzut chiar și în Română clipuri de genul dar bine,  nu cred că este atât de ciudat să vezi proști în țara asta. E plin de ei, cred că de fapt aici ar fi mediul propice dezvoltării de asemenea glume idioate. În fine, oricum, cel care a venit cu tipul acesta de farsă merită cel puțin un premiu. E genială dar s-a făcut de atât de multe ori încât a devenit ceva banal. Bine, nu s-a făcut de destul de multe ori astfel încât să aibă habar de ea absolut toată lumea. După cum spuneam mai sus, mai există oameni care pot cădea pradă acestui tip de farsă.

Dar de ce să ne mai mirăm? În ziua de azi există foarte mulți oameni care încă pun botul la păcăleala cu mașinile de cusut Singer, cu colecționarul german care oferă zeci de mii de euro pe acele mașini de cusut, însă întâi tu trebuie să-i trimiți ceva bani. Dar în fine, să nu deviem de la lingura noastră, aveți clipul mai jos.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.