Sistemele DVR nu mai sunt demult timp la modă pentru că oamenilor nu le plac compromisurile. Oamenilor le plac lucrurile plug&play, nu cele care dau bătăi de cap și conduc la un aspect inestetic al încăperilor din casă. Știm cu toții faptul că un sistem DVR clasic se bazează pe cabluri și pe o cutie în care bagi un hard disk în vederea înregistrării imaginilor și clipurilor. Ei bine, odată cu apariția acestor camere IP ieftine de interior, am pășit într-o nouă eră cu mult mai puține restricții, mult mai puțin deranj la instalare și mult mai mult avantaje moderne.

Camerele IP pot fi montate aproape oriunde, nu mai simți nici un fel de limitare legată de taseuri de cabluri, nu mai ai nevoie de un tehnician care să execute instalarea, nu mai depinzi de acea cutie în care se află hard disk-ul și placa de captură în cazul unui DVR clasic. Camerele IP înregistrează direct pe un card de memorie MicroSD, așa că sunt mult mai simplu de montat și de întreținut. Dar cui se adresează aceste camere IP? Cine poate beneficia la maxim de ușurința cu care se instalează și se folosesc? Ei bine, am făcut un TOP 5 al celor mai recomandate situații pentru o cameră IP.Camera Wireless IP Full HD SM8816

Cine sunt cei care au nevoie de camere de supraveghere IP de interior

  1. Cei care doresc să-și supravegheze bonele cu care lasă copiii.
  2. Cei care doresc să supravegheze echipele de curățenie la domiciliu.
  3. Cei care doresc să supravegheze casa din vacanță, concediu ori deplasare.
  4. Cei care au impresia că nevasta înșală.
  5. Cei care au 2 câini și nu știu exact care dintre ei este cel care face prostii când sunt lăsați singuri acasă.

Evident, am putea face un top 10 sau chiar 15 dar din punctul meu de vedere acestea sunt cele mai importante 5 persoane îndreptățite să-și cumpere o cameră IP pentru supraveghere video de la distanță. Sunt simplu de instalat, nu necesită tehnician și pot fi controlate de pe telefonul mobil indiferent de sistemul de operare: Android sau iOS.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.