Cred că știe toată lumea deja că-mi plac concursurile de talente. Nu degeaba am implementat categoria „TALENTAȚI” pe acest site. Deși mi-aș dor să prezint mai mulți oameni talentați de la noi și mai puțini din străinătate, probabil ați observat că în România există o lipsă acută de personalitate și de talent. Din acest motiv, mă axez mai mult pe America’s Got Talent, Britain’s Got Talent, X Factor internațional și evident, The Voice din întreaga lume. Din România, prea puțini sunt cei care ar putea să intre în atenția noastră din păcate.

Tape Face a apărut la America’s Got Talent anul acesta și a reușit să surprindă cu una dintre cele mai geniale apariții din istoria acestui spectacol. Clipul de la audiția lui a strâns deja 41 de milioane de vizualizări, asta în doar câteva luni ceea ce mi se pare extraordinar. Tape Face nu este altceva decât un mim extraordinar. Nu vorbește, motiv pentru care are și banda de scotch lipită pe gură. De fapt Tape Face cam asta înseamnă în engleză…

Foarte multă lume l-a asemănat pe acest Tape Face cu un fel de Mister Bean  sau chiar Charlie Chaplin. Adevărul este că face niște lucruri la care nu se așteptă lumea, este foarte original. E foarte dificil în ziua de azi să fii original pentru că trăim într-o lume acaparată de lipsa de personalitate. Eu unul ador asemenea oameni care cu două mănuși de bucătărie și o rochie pot să creeze ceva senzațional. Evident, sunt curios care este părerea voastră despre acest Tape Face. Nu ezitați să îmi lăsați scris în comentarii ce credeți despre audiția sa de la finalul lunii mai a acestui an.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.