Este de departe cea mai bună interpretare pe care am auzit-o la The Voice și credeți-mă, sunt numai ochi și urechi pe clipurile de genul acesta, care înfățișează oameni talentați capabili să ofere o versiune originală și îmbunătățită pentru o piesă pe care o știm cu toții. Cris a participat la The Voice Germany și a reușit să întoarcă evident toate cele 4 scaune din platou. Nu știu de ce, dar nemții au înclinație spre genul acesta de muzică rock cu grav impact din punct de vedere al popularității.

Mie unul mi se pare o interpretare de senzație pentru că dacă veți căuta pe YouTube, veți observa că nu mulți sunt cei care pot să ducă la bun sfârșit o piesă de genul „Burry me”, este considerată pe bună dreptate o piesă foarte dificilă. Timbrul lui Cris însă îl ajută foarte mult și reușește să creeze interes pentru toți cei 4 jurați, care s-au întors evident încă din primele secunde. Audiția lui Cris a avut loc în 2014 și din păcate acum am reușit să ajung această piesă.

Știu, au trecut 2 ani de atunci, însă sunt sigur că muzica bună nu are granițe, nu are bariere,  nu are timp. Sunt de părere că oricând aș descoperi o asemenea interpretare, nu are absolut nici o relevanță atât timp cât este foarte bună. Sunt curios voi ce părere o să aveți despre interpretarea lui Cris, nu ezitați să-mi spuneți dacă v-a plăcut prin comentarii. Nu este primul concurent de la The Voice Germany pe care-l prezentăm și cu siguranță nici ultimul, așa că le puteți căuta și pe restul în cadrul arhivei.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.