De multe ori, fotbalul nu este evenimentul principal dintr-o competiție europeană sau mondială. Clipul de mai jos are să contrazică toată această teorie pentru că înfățișează umanitate. Pe-o parte un fan francez plânge din cauza faptului că echipa națională a pierdut finala Euro 2016, pe altă parte un copil, fan portughez, vine la el și îl consolează. Totul se lasă cu îmbrățișări sincere și cu emoție.

Cred că totul se rezumă la emoție într-un campionat de genul acesta și cred că acest clip este mai valoros decât întreg Euro 2016 la un loc. Am mai vorbit noi despre Euro 2016 și am ajuns la concluzia că a fost o porcărie de care nimeni nu a avut chef, trofeu câștigat de regina egalurilor – Portugalia și asta mai mult din întâmplare, căci golul victoriei a venit în prelungiri.

Dar să lăsăm acest campionat european de slabă calitate, să ne întoarcem la umanitate. E de-a dreptul surprinzător că tocmai un copil a venit să facă chestia asta. Se pare că a fost crescut de către părinți în spirit fair play, ceea ce rar de tot mai vezi în ziua de azi. Dacă era altul în locul lui probabil că l-ar fi apucat râsul sau glumele de prost gust. Știm cu toții cum sunt majoritatea oamenilor…

Clipul acesta a făcut înconjurul lumii și sunt de părere că este unul dintre clipurile cu cel mai mare impact emoțional apărut pe internet în ultimii 5 ani, care ar trebui să țină primele pagini ale publicațiilor pentru o bună perioadă, să scoată în evidență cum ar trebui să fim cu toții. Să-mi spuneți în comentarii cum vi se pare…

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.