Televizoarele, asa cum s-a lamurit si Alex, sunt usor de gasit, chiar la preturi avantajoase, daca nu te grabesti sa alegi primul model pe care il vezi sau daca stii unde anume sa cauti.

Alex tocmai ce s-a mutat singur intr-un apartament pe care il va achita de-a lungul unei perioade de 10 ani. Dupa ce si l-a mobilat cum si-a dorit, dupa ce facut curatenia generala si a pus la punct toate detaliile, urmatorul pas a constat in achizitionarea unui televizor cu led , smart, a carui diagonala sa fie intre 80 de cm si 82 de cm. Apartamenul micut si cochet nu necesita un televizor de dimensiuni mari, dar asta nu inseamna ca televizorul ar trebui sa fie unul clasic. Alex isi doreste un televizor micut, dar care sa inglobeze tehnologii de ultima ora.

Televizorul de 80 cm reda imaginile foarte clar


Televizorul de 80 de cm l-a achizitionat la un pret competitiv, insa nu dupa indelungi cautari. In prima instanta, a luat la rand cateva mall-uri in care se gaseau magazine care furnizeaza electrocasnice. Foarte multumit de ce a vazut nu a fost. Fie televizoarele aveau tehnologii deja depasite, fie erau prea mari pentru apartamentul sau, fie bugetul nu ii permitea achizitionarea unuia.

In cele din urma, se orienteaza catre spatiul virtual si acceseaza oferta unui magazin online, anume Badabum.ro.

In gama magazinului online Badabum.ro , odata cu miscarea pe verticala a rotitei de mouse, Alex vedea zeci de modele de televizoare cu led sau cu oled. Printre modelele care raspundeau necesitatilor sale, se numarau si urmatoarele:

  • Televizor fabricat de Samsung- diagonala acestui model este de 80 de centimetri, televizorul este prevazut cu tehnologie LED Smart, reda imaginile Full HD, ceea ce inseamna ca are o rezolutie dubla fata de cea a televizoarelor high-definition, se poate conecta la telefoanele mobile si are o functie care permite transferul de date
  • Televizor fabricat de Samsung, a carui diagonala este de 81 de centimetri. Interfata acestui model este usor de utilizat, televizorul reda culori vii si are functia Wide Colour Enhancer. De asemnea, se poate conecta la internet, are un player media integrat si intrari pentru cablurile minijack sau pentru USB-uri
  • Televizor fabricat de Sony care reda imaginile Full HD. Designul sau este elegant, televizorul este prevazut cu un sistem audio puternic si poate memora emisiunile sau transmisiunile sportive preferate

Consultand catalogul virtual al magazinului Badabum.ro, comparand detaliile tehnice ale diferitelor televizoare de 80 de centimetri, intr-un final se decide asupra unui model produs de Samsung. Televizorul se poate achita in rate, lucru care il incanta tare si are o garantie valabila pe doi ani.

Televizorul – comanda-l din confortul caminului de le Badabum.ro

Un alt aspect care i-a facilitat tot acest demers a constat in faptul ca a putut sa cumpere televizorul din confortul caminului, fara a mai fi nevoit sa strabata traficul orasului. Acest lucru este posibil pentru ca Badabum.ro le ofera clientilor sai posibilitatea de a comanda online, lucru care se efectueaza direct pe site-ul magazinului, chiar si de pe un telefon mobil conectat la internet.

Asadar, inainte de a colinda magazinele de electrocasnice, aruncati o privire in stocul Badabum.ro. Pana la urma, televizoarele din oferta acestui magazin, pentru a fi vazute, comparate si cumparate, nu necesita deplasarea, ci doar deschiderea unui dispozitiv cu acces la internet.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.