Ce este norocul?! De obicei, fiecare persoana are o definitie aparte pentru el. Insa pentru fiecare inseamna ceva pozitiv, ceva rar intalnit si uneori chior. Pentru unele persoane nu exista, il considera doar intamplator, lipsit de importanta. Se mai spune si ca ,,Norocul este cum ti-l faci”. In acest caz, esti norocos/oasa doar daca depui un efort in realizarea acestuia. Daca muncesti pentru a-l dobandi. Daca ai incredere in fortele proprii si iti stii traseul calatoriei, atunci sigur vei reusi. Trebuie doar sa iti impui.

Sunt felurite moduri de a-ti incerca norocul. Si de foarte multe ori, acest noroc are de a face cu banii. Cu situatia financiara, deoarece de acest fapt ne agatam mereu, si acesta ne tine in viata, pentru asta muncim, depunem eforturi aproape supraomenesti uneori. Si pentru bani, aceasta sursa epuizabila de hartie, ce pare un nimic, insa in realitate este totul, riscam mult. Si cand spun asta, ma refer la familie, la cei dragi. Tindem sa ii parasim si sa alegem munca in locul lor, sa iubim mai mult meseria ce ne aduce verzisori, lasand deoparte afectiunea si dragostea. Ne transforma in roboti. Tot o varianta mecanizata sunt si modalitatile de castig in bani. Jocurile la aparate spre exemplu. Mai vorbim si de celelalte jocuri de noroc, carti, ruleta etc.

O modalitate de a te juca cu soarta, si a-ti pune la incercare norocul este si loteria. Completezi un bilet, bifezi cateva casute, introduci niste numere, in opinia ta norocoase, ce inseamna ceva pentru tine (data nasterii, data casatoriei, prima zi de munca, prima zi de scoala etc.), platesti o suma mica de bani si astepti ca norocul sa iti surada. Sunt persoane care joaca toata viata la loto si nu castiga nimic niciodata, altele au noroc la primul bilet cumparat. Este un joc complicat si siret. Pentru o suma modica – pe care o depunem dupa ce completam biletul, intr-o zi oarecare sfidam rutina castigand o suma de bani extrem de mare. Te face sa privesti diferit fata umanitatii, si lumea din toate unghiurile posibile. Te face sa te gandesti. De ce am ajuns aici?! Ce am facut eu sa pot beneficia de acest fapt?! Caci in sine pare un lucru aproape imposibil, si sa vezi imposibilul realizat este minunat.

Multe persoane iubesc acest joc datorita oportunitatilor nenumarate pe care le-ar putea oferi in cazul in care devii castigator. Completezi biletul, il depui la sectia respectiva si astepti rezultatul. Acest rezultat este dat de Loteria Romana, si este facut cunoscut publicului larg prin intermediul televiziunii – emisiuni, precum si prin intermediul internetului.

RezultateLoto.ro – site-ul raspunsurilor – Rolul acestui site este de a oferi jucatorilor acces rapid si usor la informatii si la Jocurile Loto din Romania. In plus cei interesati pot afla aici regulile de joc, premiile si extragerile celor mai importante loterii internationale cum ar fi Powerball, Mega Millions, EuroMillions si EuroJackpot.

RezultateLoto.ro ofera accesul gratuit la un set de unelte utile jocurilor loto care sa ii ajute pe cei interesati sa priveasca loteriile si dintr-o perspectiva diferita de cea a norocului. O perspectiva in care numerele si evolutia acestora de-a lungul timpului se pot afla la numai cateva click-uri distanta. Unul dintre jocurile de loto indragit de romani este si Loto 5/40, despre care am aflat mai multe detalii direct de pe rezultateloto.ro.

Biletul de Loto 5/40 permite urmatoarele variante de joc:

Variante simple

Variante combinate

Scheme reduse

Variante combinate compuse

Combinatii cap de pod

Vom prezenta pe scurt cele 5 variante dar pentru mai multe detalii accesati pagina special dedicata a jocului de Loto 5 din 40.

  1. Variante Simple – aceasta varianta presupune alegerea a 5 numere din cele 40 posibile si marcarea acestora intr-una din zonele de joc 1A, 1B, 1C sau 1D. Un bilet Loto 5/40 poate perminte alegerea a 4 variante simple.
  2. Variante Combinate – o varianta combinata este compusa din mai multe variante simple. Jucatorul trebuie sa aleaga minimum 5 numere din cele 40 posibile si sa le marcheze intr-una din zonele de joc 1A, 1B, 1C sau 1D. Un bilet de Loto 5/40 poate perminte alegerea a 4 variante combinate.
  3. Scheme Reduse – acestea sunt variante combinate din care terminalul de joc elimina o mare parte fara a afecta insa sansele de castig. Jucatorul trebuie sa aleaga intre 7 si 19 numere din cele 40 posibile si sa le marcheze intr-una din zonele de joc 1. Apoi verificand tabelul codurilor schemelor reduse jucatorul va completa in zona 2 de joc (2A, 2B, 2C sau 2D in functie de zona 1 aleasa precedent) a biletului de Loto 5/40: prima cifra a codului este selectata din prima coloana de numere iar a doua cifra din colona a doua de numere. Un bilet de Loto 5/40 permite jucarea a maxim 4 scheme reduse.
  4. Variante Combinate Compuse – constau in combinarea a doua sau trei variante combinate obisnuite. Acestea se joaca in doua sau trei zone de joc din cele 4 posibile pe biletul de Loto 5/40, cu mentiunea ca acestea trebuie sa fie alaturate. In zona 1 se bifeaza mai putin de 6 numere iar in zona 2 se mentioneaza cate numere sa se foloseasca in combinatii. Pentru a calcula pretul biletelor care folosesc aceasta varianta trebuiesc folosite tabelele ajutatoare cu codurile schemelor si numarul acestora.
  5. Combinatii Cap de Pod – sunt o variatie a variantelor combinate compuse. Numarul minim de numere care pot sa fie jucate intr-o combinatie cap de pod este 4.

Norocul este un fapt intamplator, aleator ce apare rar, si doar odata in viata. Sa dai peste noroc este improbabil si uneori inevitabil. Nu poti face nimic sa alterezi prezenta lui, sau sa il faci sa dispara. Fie te nasti cu el, fie ti-l faci.

Loteria este o usa deschisa pentru fiecare persoana care doreste sa isi incerce norocul. Completeaza astazi un bilet si maine poti fi chiar tu norocosul castigator!

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.