Eu unul mă tot uit la videoclipul piesei 1234 (Unde dragoste nu e)  și nu știu ce să zic. Problema este că mie mi-a plăcut întotdeauna Delia dintr-un motiv destul de ușor de intuit: e o femeie frumoasă care a reușit în industria muzicală românească prin propriile forțe, cu vocea, nu cu fundul ca altele. O știu de cât făcea parte din formația N&D – pe la începuturile anilor 2000 – și întotdeauna am avut o părere foarte bună despre ea.

Dar,

În momentul în care face clipuri de genul celui de mai jos, încep să intru la bănuieli. În primul rând nu înțeleg de ce are ea nevoie de așa ceva? Toată lumea o cunoaște drept o doamnă, de ce e nevoie să apară în ipostaze de-astea de aproape că nu le poți da nici la TV. Știm cu toții că este o femeie frumoasă la 34 de ani dar… De ce? Chiar aș vrea să știu de ce a făcu un asemenea clip… O fi fost ideea ei, or fi pusă să îl facă alții, naiba știe… Cert este că eu unul nu pot să înțeleg ce are femeia…

Zici că lucrează la Pornhub frate, puteți urmări comentariile de la piesă, să vedeți acolo ce crede lumea cu adevărat, iar rația like-dislike de pe YouTube se apropie de un uimitor 55% dislikes. Cred că nici Justin Biber nu are așa rație la piesa Baby, nici măcar Miley Cirus la piesele We Can’t Stop și Wrecking Ball și vorba aia că la Cirus chiar a fost o transformare totală, șocantă care a persistat. Delia cred că va renunța la apucăturile astea de filme porno și-și va vedea de treabă, va fi o doamnă în continuare. Piesa 1234 (Unde dragoste nu e) e destul de ok, îmi place.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.