Îmi aduc aminte cu mare plăcere de filmele cu Bruce Lee din copilărie. Erau filme de acțiune foarte frumoase chiar dacă erau vechi. Așa era în anii 90, când se dădea la TV un film cu Van Damme, Jackie Chan sau Bruce Lee, era eveniment. Toată lumea lăsa toate activitățile și se uitau la aceste filme. Dintre toate, cele cu Bruce Lee erau de departe cele mai frumoase. Pe vremea aceea noi copii fiind nu știam că Bruce Lee este o personalitate cu reale abilități de luptător, ce în filme era prezentat de fapt mult inferior aceea ce era în realitate. Bruce Lee a fost uriaș, imens, nu va mai exista un luptător asemenea lui. Atunci nu știam că în realitate era capabil de mult mai mult față de ce făcea prin filme.

„Golește-ți mintea. Fii fără formă, ca apa. Pui apa într-o cană, apa devine cana. Pui apă într-o sticlă, apa devine sticla, pui apa într-o ceașcă, devine ceașca. Apa poate să curgă sau să se spargă. Fii apă.” Sunt unele dintre cele mai celebre vorbe ale lui Bruce Lee, vorbe care au făcut înconjurul lumii. Au ajuns evident și în filmul documentar I Am Bruce Lee pe care vă invit să-l urmăriți și voi când aveți timp pentru că omul acesta a fost extraordinar.

Lăsați-mi scris în comentarii dacă vă place Bruce Lee, dacă i-ați urmărit filmele. Sunt curios dacă mai țineți minte numele vreunui film de-al lui. Cu siguranță dacă ați fost copii în anii 90 veți avea o tresărire în momentul în care veți auzi numele marelui Bruce.

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.