Am mai vorbit noi mi se pare despre MGautier86  în trecut, însă abia acum mi-a ajuns la urechi și melodia asta intitulată Să-i piș în freză. Piesa este evident un colaj distorsionat așa cum ne-a obișnuit MGautier86 . De data aceasta discutăm despre două clipuri celebre pe internet la data apariției melodiei: tipul cu Să-i piș în freză + Gogâie. Dacă nu ați văzut cele două clipuri distincte și nu știți cine sunt cele două personaje cu siguranță probabil ați fost plecați din acest Univers, într-unul paralel din care cele două clipuri lipseau cu desăvârșire din online…

Din punctul meu de vedere cele două personaje sunt pe cât de sinistre, pe atât de reprezentative pentru societatea românească contemporană. De-o parte avem reprezentați tinerii frumoși și liberi care nu sunt în stare să ia bacul după 12 ani de școală, ce umblă numai cu gândul la sex și petreceri, pe cealaltă parte avem un combinator – șmecher- mafiot, unul zis Gogâie sau cel puțin așa se intitulează el. Acest Gogâie este semnificativ pentru acei pierde-vară autentici care ajung la 30 și ceva de ani fără o meserie anume, fără să fie ancorați într-o carieră cât de cât. Mă refer la acei combinatori care ar face orice numai să nu se ducă la muncă.

Acum că ați cunoscut cele două personaje lugubre ale cântecului de mare succes, semnat MGautier86 , va trebui să-mi lăsați scris în comentariu dacă cunoașteți personajele sau sunt cunoscute doar pentru cei care sunt într-adevăr încastrați bine de tot în ideea de internet. Sincer să fiu nu cred că mai există cineva în România care să facă ce face MGautier86 și din acest motiv consider că trebuie promovat cât mai bine, deși la câte vizualizări au piesele sale, ați spune probabil că nu ar avea nevoie de nici o mediatizare suplimentară.

 

Mă numesc Alex Ciocan și scriu pe bloguri de ani de zile. Dețin bloguri pe aproape toate nișele dar cele tech mă pasionează cel mai mult. Puteți citi mai multe lucruri personale pe blogul meu alexciocan.ro sau amiralul.info.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.